Lionel Messi felesége combvillantós estélyibe bújt: a háromgyerekes Antonela ilyen csinos volt

Antonela pazarul festett az éjfekete kreációban, amely tökéletesen kiemelte vékony vonalait.

lionel-messi-felesege-kepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzo már kis koruk óta ismerik egymást, de csak felnőttként váltak egy párrá.

2008-ban vállalták fel szerelmüket, majd 2017-ben összekötötték az életüket. Két fiút nevelnek, Thiago 2012-ben, Mateo 2015-ben, Ciro 2018-ban született. A futballfeleség mindig elegánsan fest, bármilyen kreációt is öltsön magára a nagyobb eseményeken.

Lionel Messi felesége, Antonela estélyiben

A sztárpár február 27-én vett részt a Párizsban megrendezett FIFA díjátadóján, amelyen Antonela ismét elképesztő formáját hozta. Egy éjfekete Dolce & Gabbana ruhában tündökölt, amelynek különlegessége abban rejlett, hogy az aljánál enyhén kivágott volt.

lionel-messi-felesegevel
Fotó: Getty Images Hungary/Lionel Hahn

A dögös és mégis elegáns kreáció kiemelte a futballistafeleség karcsú alakját, miközben láttatni engedte vékony lábait és formás combját is. Hosszú, sötét haját kontyba fogták, vörös rúzsa pedig tökéletesen illett a hasonló színű, rózsa alakú táskájához.

lionel-messi-felesege
Fotó: Getty Images Hungary/Lionel Hahn

Elnézve a fényképeiket, a sztárfeleség igazi tangótáncos összhatást keltett. Férje büszkén karolta át, miközben mindketten boldogan mosolyogtak a kamerába.

Rachel Weisz legszebb estélyi ruhái

Rachel Weisz az elegáns ruhadarabokat részesíti előnyben. A 2019-es BAFTA-díjátadón egy krémszínű tüllruhában jelent meg, amelyben olyan volt, akár egy földre szállt angyal.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük