Lionel Messi fiai úgy nőnek, mint a gomba: imádni való családja van a sztárfocistának

Lionel Messi és fiai így pózoltak együtt.

GettyImages-1355357108

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lionel Messi és felesége, Antonela három fiút nevelnek együtt: Thiago 2012. november 2-án, Mateo 2015. szeptember 11-én, Ciro 2018. március 10-én jött a világra. A gyerkőcökről szívesen oszt meg a sztárpár friss fotókat, amelyeken jól látszik, hogy már milyen nagyok mindnyájan.

Lionel Messi és fiai

A júniusban 35. születésnapját ünneplő futballista május 5-én töltött fel Instagram-oldalára egy friss képet, amelyen fiaival szerepel, a kép mellé csak ennyit írt: "A legszebb dolog, amim van". A fotó nagy sikert aratott a közösségi oldalon, több mint négymillióan lájkolták azt, emellett rengeteg dicsérő komment is érkezett.

Mint megannyi embert, Messit is megváltoztatta egy életre az apaság.

- A család a legfontosabb számomra, különösen az első fiam, Thiago érkezése óta. Teljesen megváltoztatta az életemet és a gondolkodásmódomat, másképpen tekintek a dolgokra - idézte szavait az AS Journal.

Igyekszik minél többet együtt lenni a fiúkkal. Szerencsésnek érzi magát, hogy a munkája mellett tud elég időt szentelni a családjának is. Persze elmondta, fárasztó dolog a gyereknevelés, ettől függetlenül arra törekszik, hogy minél több minőségi időt töltsön a gyerekekkel, és velük együtt megélje a pillanatot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van a sztárfocistának.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük