Friss fotón Shakira és Piqué fiai: gyönyörű családja van az énekesnőnek és a focistának
Shakira és Gerard Piqué két gyermeket nevelnek.

shakira-és-pique-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira és Gerard Piqué 2010-ben, a Waka Waka című örök sláger klipforgatásán ismerkedtek meg, ugyanis a 2010-es foci-vb hivatalos dalának klipjében népszerű futballisták is feltűntek. Később az énekesnő és a sportoló egymásba szerettek, hivatalosan 2011-ben vállalták fel a kapcsolatukat, azóta két gyermeket nevelnek, 2013. január 22-én Milan, 2015. január 29-én Sasha jött a világra.

Shakira a gyerekeiről posztolt

A sztárpár csemetéi nőnek, mint a gomba, ezt pedig a legfrissebb fotójuk is bizonyítja, amit Shakira posztolt az Instagram-oldalára. A sztár büszkén pózolt fiai mellett, akik rendszeresen járnak karateversenyekre, Milan és Sasha is okleveleket vehettek át a sportágban elért eredményeikért cserébe. Természetesen a rajongók is gratuláltak a gyerekeknek.

A kolumbiai származású sztár csak ritkán mutatja meg csemetéit, nem szeretné, ha folyamatosan a nyilvánosság előtt élnék a mindennapjaikat.

- Igyekszem a gyerekeimnek egyfajta normalitást nyújtani az életünkben. Nem könnyű a gyereknevelés, miközben te a reflektorfényben élsz, ez nekünk az egyik legnagyobb kihívás. Ugyanolyan vagyok, mint bármely másik anya. Ha meg kell tennem, hogy én is áruljak az iskolai vásáron, akkor azt megteszem - idézte szavait az Hola! magazin.

Bár Shakira és Piqué is ritkán posztolnak a fiúkról, mi összegyűjtöttünk pár fotót róluk a közelmúltból. Bátran kijelenthetjük, hogy gyönyörű családot alapított a sztárpár. Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy Milan és Sasha.

Ezt is szeretjük