A 36 éves Lindsay Lohan fürdőruhában mutatta meg babapocakját: a színésznő csodásan festett a vízparton

Lindsay Lohan babapocakja egyre jobban gömbölyödik már.

Lindsay Lohan babapocakja bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan élete egyik legszebb időszakát éli most át. Tavaly mondta ki a boldogító igent férjének, Bader Shammashnak, akivel azóta is töretlen a szerelmük.

Március 14-én az Instagramon nagy hírrel szolgált a rajongóinak, elárulta, hogy hamarosan édesanya lesz. A színésznő friss, babapocakos képén csak úgy sugárzik a boldogságtól. 

Lindsay Lohan babapocakja bikiniben

A 2000-es évek botrányhősnője az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, amelyen éppen a medence partján hűsöl. Fekete fürdőruhában fekszik a napágyon, babapocakján látszik, hogy egyre jobban gömbölyödik.

A babavárással kapcsolatban nagyon titokzatosan viselkedik, még azt sem osztotta meg a követőivel, hogy mikorra írta ki az orvosa. Férjével 2020 óta alkotnak egy párt, közös képeiken látszik, hogy mennyire harmonikus a házasságuk. 

A kommentelők nem hagyhatták dicséretek és szép szavak nélkül az újdonsült anyuka posztját, többen megjegyezték, hogy mennyire jól áll neki a terhesség.

„Gyönyörű vagy, csak úgy ragyogsz! Gratulálok a kis csöppséghez, biztosan olyan szép lesz, mint te!”

„Pazarul festesz bikiniben is! Alig várom, hogy megszülessen a kicsi, biztosan te is odáig vagy már az izgatottságtól!” - írta egy kommentelő.

Nézd meg Nicole Kidman lányait is!

Nicole Kidman férjével és gyerekeivel mutatkozott a reptéren, a lányok csodásan festettek.

Ők Nicole Kidman ritkán látott kamasz lányai: Sunday 14, Faith 12 éves

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük