Fotók! Egy szál zokniban pózolt a babaarcú Lily Cole
Pucéran is bevállalta
Lily Cole, a Marks & Spencer modellje a Playboy olvasóinak is megmutatta, nemcsak ruhában érzi jól magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előre le kell szögeznünk: Lily Cole nem tartozik a klasszikus bögyös-faros szépségek közé, akikért megőrül a férfinép.

Minden férfi mackó akar lenni

A 21 éves brit modell inkább egyfajta légies mesebeli tündért személyesít meg alabástrom bőrével, vörös hajával és apró szeplőivel.

Nem először meztelenkedett

Nem csoda, hogy az egyik legbritebb márka, a Marks & Spencer évek óta foglalkoztatja a különleges kinézetű hölgyet, akiről egyszerűen nem lehet eldönteni, hogy szép vagy inkább csúnyácska.

Lily Cole azonban nemcsak állig felöltözve mer a fotóskamerák elé állni – néhány éve a Paradis magazinnak készült meztelen képekkel is bebizonyította, nem szégyelli fedetlen teste látványát megosztani az olvasóközönséggel.

Ám míg a magazinfotókon az intellektuális, manír nélküli nőiséget testesítette meg, a Playboy egy sokkal pikánsabb sorozatra kérte.

Talán még mindig sokan emlékeznek rá, hogy a férfimagazin francia változatának tavaly októberi számában jelentek meg 14 oldal terjedelemben a modell képei.

Ám nem a szokásos beállításokban, hanem a hatvanas évek hangulatát idézve - a masnis hajú, vörös szépségen pedig nem volt más, csak egy pár fehér zokni.

Állítólag a színészkedéssel is kacérkodó sztár nem is kért magas összeget a vetkőzésért, rögtön elfogadta a Playboy által felajánlott tiszteletdíjat.

Alex Aikiu művészeti igazgató azt is elárulta, Lily nagyon intimnek és lélekben gazdagnak tűnt a fotózás során. - Számunkra a Playboy nem a Pamela Anderson-félékről szól. Nekünk nem a mellméret a fontos, sokkal inkább az, ami egy nő lelkében lakozik – vallotta. Persze nem bizonyult mindenki ilyen lelkesnek: bizonyos csoportok felháborodásuknak adtak hangot, mert szerintük ez degradáló a M&S számára, így egyesek már a világmárka bojkottjára is felszólították a vásárlókat.

Mindezek ellenére a M&S azóta is kitart modellje mellett, úgy vélik ugyanis, hogy Lily népszerű és keresett modell, ráadásul olyasvalaki, aki profi módon végzi a munkáját, és nekik éppen ilyenre van szükségük. A modell egyébként jelenleg a cambridge-i King's College-ba jár, ahol a művészettudományi tanszék hallgatója.
Ezt is szeretjük