A Mamma Mia! szép színésznője Pamela Anderson szakasztott mása lett: döbbenetesen átalakult új szerepe kedvéért
Lily James a Pam & Tommy című sorozatban alakítja a Baywatch sztárját.

lily-james-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi esztendőkben Hollywoodban egyre népszerűbbek lettek az olyan alkotások, amelyek egy-egy világhírű sztár életét vagy annak valamely botrányos pillanatát dolgozzák fel. A Hulu streaming szolgáltató ez utóbbi mellett tette le a voksát, egy nyolcrészes minisorozatban mutatják be Pamela Anderson és a zenész Tommy Lee viharos kapcsolatát.

Míg a Baywatch sztárját a Mamma Mia! szép színésznője, Lily James formálja meg, addig az agyontetovált botrányhős szerepére Sebastian Stant kérték fel az alkotók, akit a magyar közönség leginkább az Amerikai kapitány- és a Bosszúállók-filmekből ismerhet.

A Mamma Mia! színésznője tiszta Pamela Anderson lett

Mindketten döbbenetesen átalakultak szerepeik kedvéért, hétvégén szabályosan felrobbant az internet, miután napvilágot láttak az első, róluk készült felvételek. A forgatás azóta is gőzerővel zajlik, és hála a lesifotósoknak újabb, friss képeken győződhetünk meg arról, hogy James tényleg szakasztott mása a szőke szexszimbólumnak. A jobb oldalon található nyílra kattintva megnézheted filmes partnerét is Tommy Lee bőrébe bújva.

Az angol származású filmcsillag külsejét alaposan meg kellett változtatni, hogy minél hitelesebben tükrözze vissza Andersonét. Haját platinaszőkére festették, hófehér bőrét pedig napbarnítottá varázsolták. Volt még valami, ami átalakításra szorult a megjelenésén: amíg forog a kamera, mellprotézist kell viselnie, hogy épp olyan dús keblekkel rendelkezhessen, mint karaktere a valóságban.

Lily James 2019-ben egy jótékonysági eseményen és az Instagramon Pamela Anderson bőrébe bújva.
Lily James 2019-ben egy jótékonysági eseményen és az Instagramon Pamela Anderson bőrébe bújva.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Lily James

Egyébként a cselekmény a sztárpár hírhedt, kiszivárogtatott szexvideója mögött rejlő eseményekre fókuszál, a felvételt ellopó férfit pedig a vígjátékairól ismert Seth Rogen alakítja majd. Az ihletet adó hírességek egyébként semmilyen formában nem támogatják a projektet, sőt a Daily Mail értesülései szerint Pamela Anderson kifejezetten ellenzi az egészet.

- Pamelának esze ágában sincs megnézni a showt, szörnyűnek gondolja az egész ötletet. Nem is hallott azokról a színészekről, akik őt és Tommyt alakítják, és egyébként nem is érdekli egyikőjük sem. A komplett sorozatot csak egy olcsó utánzatnak tartja – árulta el a lapnak egy bennfentes.

Sztárok nagy átalakulásai

Nem Lily James az egyetlen, aki hajlandó megváltoztatni a külsejét a hitelesség jegyében. Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Ezt is szeretjük