Ők Liam Neeson ritkán látott fiai: Micheál 27, Daniel 26 éves

Micheál Neeson és Daniel Neeson jóképű férfiakká értek, édesapjuk nagyon büszke rájuk.

liam-neeson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liam Neeson és színésznő felesége, Natasha Richardson hosszú évekig Hollywood álompárjának számítottak. 1994-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Első fiuk, Micheál 1995-ben látta meg a napvilágot, Daniel pedig 1996-ban.

Sajnos 15 évnyi házasságnál több nem jutott a színésznek és feleségének, ugyanis Natasha 2009-ben, mindössze 45 évesen örökre lehunyta a szemeit egy síbaleset következtében. 

Liam Neeson fiaival

A színész méltán lehet büszke két fiára, hiszen mindketten tehetséges, sármos férfiakká váltak az elmúlt évek során. Liam Neeson igyekszik megóvni magánéletüket a nyilvánosságtól, így nem sokszor posztol a közösségi felületeire a fiairól. 

A 26 éves Daniel divattervezőként dolgozik, és két startup tulajdonosa. Legelső vállalkozása egy ruházati márka kialakítása volt, amely a Pine Outfitters nevet kapta. 

Ez a cég korszerű ruházati cikkeket készít kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával. Ezenkívül a De-Nada Tequila vállalkozást vezeti, amely minőségi szeszes italokat árusít. Instagramján igen népszerű, 22 ezer követővel rendelkezik. 

micheal-neeson
Fotó: Getty Images Hungary/Vittorio Zunino Celotto

Testvére, a 27 éves Micheál Neeson színészként keresi a kenyerét. Szerepelt már az Anchorman 2 című filmben, és visszatérő szerepe volt a Bad Dogs című televíziós sorozatban. Érdemes odafigyelni mindkét férfira, ugyanis biztosan sok szakmai sikerükről hallhatunk még a jövőben.

Julianne Moore lánya, Liv tiszta anyja

Az Oscar-díjas Julianne Moore, akit olyan filmekből ismerhet a közönség, mint a Hannibal, a Nő az ablakban vagy az Őrült, dilis, szerelem, két gyermek anyja. Fia, Caleb 1997-ben született, lánya, Liv pedig 2002-ben látta meg a napvilágot, a lány áprilisban már 21 éves lesz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük