Felismered Lewis Hamiltont öregre maszkírozva? A Forma-1 sztárja így néz ki majd évtizedek múlva

Lewis Hamilton óriási szakállal, ráncosan ennyire más.

lewis-hamilton-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lewis Hamilton mindössze nyolcéves volt, amikor először a volán mögé ülhetett, 1993-ban kezdett gokartozni. Akkor még csak álmodott arról a fényes sportkarrierről, amelyet mára a magáénak tudhat. A Mercedes pilótája hétszeres világbajnok autóversenyzőként a sportág egyik legfényesebb csillaga napjainkban.

A 36 éves sportoló emlékezetében valószínűleg a mai napig élénken él az a pillanat, amikor gyermeki lelkesedéssel túlfűtve elhatározta, hogy Forma-1-sztár lesz, hiszen az egyik legfontosabb céljának tartja, hogy támogassa a fiatalokat az álmaik elérésében. 

Lewis Hamilton öregre maszkírozva

Október végén is ennek fényében eszelt ki egy hatalmas meglepetést három tehetséges gyermek számára. Az USB Bank csapatával kiegészülve olyan gyerekeket válogattak ki, akiket az autógyártás, illetve a mérnöki szakma vonz. A három lurkó meghívást kapott a Mercedes-gyárba, ahol az öregre maszkírozott, szerelőnek öltözött Hamilton fogadta őket. Hibónak, Elijah-nak és Kierannak fogalma sem volt, hogy példaképük lapul az álarc alatt.

lewis-ham
Fotó: YouTube/UBS

 Egy profi sminkescsapat dolgozott azon, hogy a lehető legautentikusabban gyorsítsák fel az idő kerekét a maszk segítségével. A hosszú szakáll és a ráncok megmutatták, hogy fog kinézni a sportoló évtizedek múlva.

Ahogy arra számítani lehetett, a leleplezés pillanata katartikusra sikerült. A gyerkőcök épp Hamilton versenyautóját, a W12-est vették szemügyre, amikor színre lépett az elmaszkírozott sztár. Elárulta, hogy a négykerekűt senki más nem érintheti meg, csak a pilótája, majd azzal a lendülettel megfogta a kocsi kormányát. A lurkók eleinte csak kuncogtak a dolgon, ám miután összerakták a képet, és Hamilton is felfedte önmagát, elakadt a szavuk.

lewis-2
Fotó: YouTube/USB

- Az oktatás minden gyermek számára a legfontosabb, nekünk pedig az a dolgunk, hogy lehetőséget biztosítsunk számukra ahhoz, hogy valóra válthassák a legnagyobb álmaikat. Sok fiatal akad, akik nem is tudják, hogy a mérnöki szakma mennyire kecsegtető - ecsetelte Lewis Hamilton a kisfilmben.

Forma-1-pilóták és párjaik

Képes összeállításunkban megnézheted, kiket szeretnek a Forma-1 legnépszerűbb pilótái.

Sebastian Vettel 15 éve rajong középiskolai szerelméért: íme, a Forma-1-pilóták szép párjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük