Leonardo DiCaprio és 23 évvel fiatalabb párja szakítottak: emiatt mentek szét 4 év után
Leonardo DiCaprio és Camila Morrone szakítottak négyévnyi együttlét után.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone kapcsolata véget ért, írták meg a külföldi lapok, a novemberben 48. szülinapját ünneplő színész és a 25 éves színésznő még 2017 decemberében szerettek egymásba.

A The Sunnak az expárhoz közel álló forrás mesélt a szakításukról.

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone szakítottak

DiCaprióról és Morronéról 2020-ban még azt rebesgették, hogy hamarosan eljegyezhetik egymást, ráadásul a színész készen áll az apaságra, ám más irányba kezdett el tartani mindkettejük élete, eltávolodtak egymástól, emiatt inkább a szakítás mellett döntöttek.

profimedia-0371878338
Fotó: Profimedia

- Leo és Camila a nyáron szakítottak. Nincsenek rossz érzéseik egymás iránt. Egyszerűen csak erre a döntésre jutottak - magyarázta.

Az ifjú színésznőt néhány hónappal ezelőtt már betámadták az interneten, és azzal szapulták, hamarosan vége lesz a párkapcsolatának, mindezt azért kapta, mert júniusban ünnepelte 25. születésnapját. Érdekesség, hogy DiCaprio eddig sosem randizott élete során olyan nővel, aki 25 évnél idősebb lett volna.

Gisele Bündchennel öt évig volt együtt, 2005 nyarán szakítottak, a modell azon év júliusában lett 25. Bar Rafaelivel 2009-ben ért véget a kapcsolata, ő 2010-ben töltötte be az emlegetett kort. Blake Lively színésznővel csak öt hónapot volt együtt, akkor a szőke szépség csupán 23 éves volt, utána Tori Garrn következett, de a 21 éves lánnyal egy év után szétment. Kelly Rohrbach és Nina Agdal is a kedvesei voltak, velük szintén abban az időben múlt el a szerelem, miután betöltötték a 25. életévüket.

GettyImages-512958226
Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

DiCaprio és Morrone július 4-én még együtt voltak, mert a függetlenség napjának ünnepségén lefotózták őket. Az US Weekly megírta, hogy az utóbbi időszakban már nem is töltöttek sok időt együtt, a lány filmforgatásokra járt, míg a színész barátaival, Toby McGuire-rel és Jamie Foxxszal lógott.

Bradley Cooper és Irina Shayk együtt nyaraltak

Bradley Cooper és Irina Shayk a Bahamákon lazítottak, egyből beindultak a pletykák velük kapcsolatban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük