A világ legszexisebb sportolónői
Modellek ide, színésznők oda, a sportolónőknek sem kell éppenséggel szégyenkezniük: íme, a pályák szexbombái!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alina Kabajeva

A ritmikus gimnasztika üzbég családból származó koronázott királynője bájos kislányként került a sportágba, majd gyönyörű nővé serdült. Az elképesztő hajlékonysággal megáldott, rendkívül nőies idomokkal rendelkező Kabajeva Oroszország egyik legünnepeltebb híressége.

Férfimagazinok tömegében jelentek meg fotói, a Longines óragyártó cég nagykövete volt évekig, és több lap szinte könyörög neki, hogy aktsorozatot készíthessen róla: igaz, eddig egy felkérést sem vállalt el. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok szépség egyébként több sportolóval együtt orosz parlamenti képviselő is!

Tatiana Grigorieva

A Leningrádban született orosz lány előbb művészi sportokban próbálkozott, majd sportágat váltott: előbb gátfutó, majd rúdugró lett belőle. A vőlegényével Ausztráliába kivándorló, a férfifejek százait elcsavaró Grigorieva ezüstérmet szerzett a Sydney-i olimpián, ahol az operatőrök szinte egyfolytában vele foglalkoztak. A kamerák vagy csípőjén található pici tetoválásait, vagy gyönyörű, nyúlánk alakját pásztázták. A siker azonnali volt: Grigorieva weboldala másnapra a szokottnál 700%-al látogatottabb lett!

Tanith Belbin

Hagyjuk egy kicsit az orosz lányokat, és ruccanjunk át Kanadába! A jégtáncos, már amerikai színekben olimpiai ezüstérmes Belbin talán a legbájosabb versenyző sportágában – pedig valljuk be, van konkurenciája –, és légies szépsége hatalmas rajongótábort szerzett neki.

A gyerekkorától kezdve modellkedéssel is foglalkozó Belbin jól tudja, hogy mennyire vonzó, és ezt ruhaválasztásaival ki is fejezi!
- Szeretem a testemet, és kényelmesen érzem magam a bőrömben, így nagyon merész dresszeket szoktam varratni. De hát ez benne van a sportunkban – nyilatkozta az ESPN csatornának, amely a világ legszexisebb sportolónőjévé választotta.

Sasha Cohen

Ismét egy gyönyörű sportolónő az észak-amerikai jégpályákról: az olimpiai ezüstérmes Sasha Cohen egy mini szexbomba a maga 157 centijével! A minden mozdulatával nőies bájt sugárzó versenyző óriási közönségkedvenc, szépségére pedig már Hollywood is felfigyelt: több sikeres sorozatban – New York-i helyszínelők, Las Vegas – is felbukkant, Ben Stiller pedig nemrég felkérte, hogy legyen a partnere egy vígjátékban. Legutóbbi filmjében, a Moondance Alexander című vígjátékban Don Johnsonnal játszott együtt.

Ana Ivanovič

Ugorjunk vissza Európába, méghozzá a szomszédos Szerbiába: a jelenleg világranglista 2. helyezett teniszező, Ana Ivanovic kedvéért ugyanis igencsak érdemes! A kis híján 190 centi magas, végtelenül hosszú lábú Ivanovič sorra nyeri a legszexisebb női teniszező választásokat újabban.

Ami a mezőnyben található szépségek hosszú sorát tekintve nem kis teljesítmény! Ana szépségére természetesen az ügynökségek is felfigyeltek: ha esetleg abbahagyná a játékot, komoly modellkarrier is állhatna előtte!

Marija Sarapova

Ivanovic nagy riválisa a pályán és a szavazásokon: az elbűvölő orosz teniszező legalább olyan tehetséges és gyönyörű, mint szerb társa!

A világ legjobban kereső női sportolója nemcsak fantasztikus tenisztudásának köszönheti millióit, hanem szerződéseinek is: több világmárkát is ő népszerűsít, és a pletykák szerint modellkedéssel és reklámmunkáival kétszer annyit keres, mint a pályán.

Bevallottan nagyon érdekli a divat világa: saját maga tervezi ruháit, és néhány kreációja komoly érdeklődést keltett. Egy US Openen például Audrey Hepburn egy híres dresszét másolta, máskor Swarovski kristályok csillogtak a ruháján. Ami azt illeti, alighanem egy szemeteszsákban is gyönyörű lenne!

Gabrielle Reece

Ismét egy sportolónő, aki a kifutók világában is felbukkant: a 191 centis amerikai röplabdázónő még egyetemistaként kezdett modellkedni, nem is kis sikerrel. 1989-ben az ELLE a világ öt legszebb nője közé választotta, címlapot kapott a Vogue-ban, a People-ben és a Playboy-ban is!

Az amerikai egyetemi bajnokság legendájának számító Reece később strandröplabdára váltott, majd a családjának szentelte életét: két gyermeke van férjétől, a szörfös és modell Laird Hamiltontól.

Amanda Beard

Zárjuk körképünket az uszodában, egy nem mindennapi tehetséggel: Kovács Ági egyik legnagyobb riválisa, az amerikai Amanda Beard valószínűleg elsüllyedne az évek során nyert érmei súlya alatt. Kétszeres olimpiai, egyszeres világbajnok, egyéb érmeinek számát szinte lehetetlen számon tartani.

És nem mellékesen gyönyörű. Rengeteg fotósorozatot vállalt el, pózolt a Sports Illustrated, az FHM és a Playboy címlapján is. Érdekes módon egyáltalán nincs elájulva saját szépségétől:

- Mindig csak nevetek, ha azzal jönnek, hogy én vagyok a világ legszexisebb sportolónője. Nem nézegetek a tükörbe, és mondom azt: hú, ma milyen gyönyörű vagyok – nyilatkozta egyszer az FHM-nek.

Ezt is szeretjük