Peking legbujább olimpikonjai
Nemcsak kiváló sportolók, de gyönyörű bombázók is egyben. Íme, 5 hölgy, aki aranyérmes idomokkal rendelkezik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2008. augusztus 8-tól 24-ig a Pekingi Nyári Olimpiai Játékok tartják lázban a világot, minden szem a képernyőkre tapad, ahol a remények szerint a pazar nyitóceremónia után fergeteges sportélményben lesz része mindenkinek.

Amanda Beard USA-béli úszónő kedvéért is sokan küzdenék le víziszonyukat

A négyévente megrendezésre kerülő nagyszabású esemény azok közé tartozik, melyet nemcsak a sportbarátok követnek figyelemmel, hanem szinte minden ország apraja-nagyja, hogy szurkoljanak saját nemzetük tehetségeinek.

No, és persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a sportolók között számos gyönyörű nővel és dögös pasival találkozhat a lelkes néző.

Jelen összeállításunkban az olimpia stílusosan öt legdögösebb résztvevőjét gyűjtöttük össze - hogy a férfiaknak is kedvezzünk egy picit -, akik egytől egyig letettek valamit az asztalra, és emellett képesek voltak ízig-vérig nőnek maradni.

Aki elkap, és nem ereszt - Jenny Finch, softball (USA)

A szőke sportolónő öt évesen kezdett el az Amerikában közkedvelt baseball női változatával, a softball-lal behatóbban foglalkozni, és ez a sport azóta is központi szerepet tölt be az életében.

A pekingi versengés nem az első olimpia az életében, az atlantai nyári játékokon aranyérmet nyert a csapatával, és valószínűleg most sem szeretné alábbadni. Bármennyire is vonzó a 28 éves hölgy, sajnos már foglalt: 2005-ben ment férjhez Casey Daigle sportolóhoz, akitől rá egy évre fia született.

Szépségét egyébként a Playboy is szerette volna a maga pucér valóságában bemutatni, de Finch elutasította a felkérést, mondván, nem csábítja ez a lehetőség. A Sports Illustrated magazinnal már nem bánt ilyen szőrösszívűen: a 2005-2006-os fürdőruha-kollekciót többek között az ő dögös testén mutatták be.

Aki teljesen behálóz – Maria Sarapova, tenisz (Oroszország)

A világranglistán jelenleg negyedik helyezett sportolónő számos díjat és aranyérmet tudhat már a háta mögött, többek között az utóbbi négy évben háromszor megnyerte a Grand Slam kupát – és mindezt úgy, hogy alig múlt 21 éves! A szőkeség igen korán kezdte az teniszedzéseket, már négy éves korában tréningekre járt, emellett pedig az apjával is gyakorolgatott a házukhoz közeli parkban.

Hatévesen már a híres Martina Navratilova iskolájába járt, aki rögtön felfedezte a kislány tehetségét. Azt ajánlotta neki, menjen Floridába, a Nick Bollettieri Teniszakadémiára, ahol a legtöbbet kihozhatják belőle – és így is lett. A közben gyönyörű nővé fejlődött teniszcsillagot 2006-ban a Maxim magazin a legdögösebb sportolónak választotta, ezenfelül ugyanabban az évben a bikinis képeiben gyönyörködhettek a Sports Illustrated magazin Valentin-napi kiadásának olvasói is.

Akivel öröm tekerni – Victoria Pendleton, kerékpár (Nagy-Britannia)

Victoria Pendleton neve nem ismeretlen az olimpiarajongók előtt, a 2004-es játékokon kilencedik lett a 200 méteres távon, most pedig szeretne dobogós lenni.

Ám a 28 éves szépség nem tegnap kezdte a versengést, életében először kilenc évesen indult neki a bicajpályának, és azóta szinte le sem szállt a kétkerekű járműről – természetesen, ahogy azt egy olimpikontól várja az ember, sorra nyerte a versenyeket, a 2005-ös világbajnokság győzteseként ő lett a harmadik olyan brit sportolónő, aki az elmúlt negyven évben átvehette az aranyérmet. Amikor pedig nem teker, akkor akár még egy szexis fotózás is belefér idejébe, leghűségesebb társával, a biciklijével az oldalán.

Aki mellett nem maradsz szárazon – Stephanie Rice, úszás (Ausztrália)

A 20 éves bombázó imádja a vizet és a sebességet – nem véletlenül sikerült neki tavaly a Melbourne-i világbajnokságon megdöntenie egy másodperccel a 200 méteres vegyes addigi ausztrál rekordját.

Igazi sportmegszállott, még a magánéletét is képes a második helyre tenni: bár két évig járt Eamon Sullivan ausztrál úszóval, ezév júliusában szakított vele, hogy teljes mértékben az olimpiára tudjon koncentrálni. No, azért egy FHM-felkérés kedvéért kiszállt a medencéből, hogy a magazinnak pózoljon, a rajongói legnagyobb örömére.

Akivel belecsobbansz az élvezetekbe - Drávucz Rita, vízilabda (Magyarország)

Természetesen felsorolásunkból nem maradhatnak el a magyar hölgyek, akik köztudottan gyönyörűek. Most Drávucz Ritára – jelenleg az olasz Fiorentina pólósa - esett a választásunk, aki már a 2005-ös montreali világbajnokságon is bizonyította tehetségét, hiszen aranyérmet szerzett a magyar csapatnak.


Természetesen az olimpián a válogatottunkat erősíti, így remélhetőleg számíthatunk a dobogós helyre.

A 28 éves barna csillagért nemcsak a magyarok rajonganak, a neten több külföldi sportolószépség-felsorolásban ott a neve, így minden téren büszkék lehetünk hazánk lányára.

Ezt is szeretjük