A sportvilág 5 legdurvább szexbotránya
Sztársportolók, akik a legvadabb gátlástalanságokra is képesek, ha féktelen szexuális étvágyuk elragadja őket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sport történetében nem egyszer előfordult már, hogy a sportolók és sporttal foglalkozó üzletemberek képtelenek voltak vágyaiknak ellenállni, és durva botrányokba keverték magukat. Mi most a legemlékezetesebb eseteket gyűjtöttük össze.

Max Mosley - náci orgia öt prostituálttal

A Forma 1 történetének egyik legnagyobb botrányát Max Mosley-nak, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnökének köszönheti. A 69 éves motorsport-gururól durva szexvideó szivárgott ki, melyen öt örömlány társaságában élvez egy szado-mazo orgiát. Az öt órás szexmaraton során a lányok és a nagypapakorú - egyébként 49 éve házas - FIA-elnök náci őr, illetve zsidó fogoly jelmezbe bújva hancúroznak.

A maratoni orgia végén a lányok egy pohár borral lazítanak, de Mosley mértékletes angol úrként beéri egy csésze teával. A felvétel nyilvánosságra kerülése óriási botrányt okozott, sokan a FIA-elnök azonnali lemondását követelték. Komolyabb szakmai következménye mégsem lett az ügynek, sőt, a videót kiszivárogtató News of the Worldnek még kártérítést is kellett fizetnie.

A kínai futballválogatott - csoportszex meccs előtt

A házigazda Kína nagy reményekkel vágott neki tavaly a pekingi olimpiának, ám fociválogatottjuk a hazai és a nemzetközi sajtó élcelődésének legfőbb céltáblája lett. Egymás után vesztették el a meccseket, így azon már nem csodálkozott senki, hogy a braziloktól is vereséget szenvedett a nemzeti tizenegy. Az viszont óriási felháborodást okozott, amikor kiderült, mivel töltötték a megsemmisítő 3–0 előtti éjszakát a kínai focisták.

Néhány kíváncsi drukker ugyanis lefényképezett három játékost, amint egy csapat lánnyal enyelegnek egy szálloda előtt. A felajzott sportolók ezután eltűntek társnőikkel a hotelben.

Másnap pedig igencsak nyúzottan jelentek meg a pályán, és csapnivaló játékuknak köszönhetően ki is kaptak. Az egyik futballista rövidesen nyilatkozatban lemondott a válogatottságról, és azzal a mesével állt elő, hogy aznap este ő csak zuhanyozni ment a szállodába, mivel a szállásukon nem volt meleg víz. A lányok pedig bizonyára csak azért kellettek, hogy legyen, aki beszappanozza a hátát.

Michael Phelps - hárman párban a házibulin

Az amerikai sportoló alig 24 éves, de máris minden idők legsikeresebb sportolója. Eddig 14 olimpiai aranyérmet nyert, 37 alkalommal pedig világrekordot döntött. Nemrégiben azonban kiderült, hogy étvágya nemcsak az éremgyűjtésben, hanem a szexben is fékezhetetlen.

Májusban egy Theresa White nevű sztriptíztáncosnő vallomása nyomán napvilágra került néhány olyan momentum Michael magánéletéből, amit a világrekorder bizonyára nem kívánt szellőztetni. A bögyös éjszakai tündér a News of the Worldben részletesen beszámolt egy vad házibuliról, amit az olimpikon baltimore-i lakásában rendezett.

A partin több úszó is jelen volt, a forró hangulatról pedig egy csapat bártáncosnő gondoskodott. Hajnal felé Michael félrevonult a dögös Theresával és egy másik lánnyal, akikkel - Theresa beszámolója szerint - három órás szexmaratont rendeztek. A féltékeny sztriptízcica később azért pakolt ki a szaftos részletekről, mert megsértődött, amiért a sztársportoló nem akart többet találkozni vele.

Matthew Johns és az ausztrál rögbisek - csoportos erőszak egy tinilányon

A rögbi brutális világában nem ritkák a zajos balhék, legutóbb idén tavasszal került a botránykrónikák címlapjára több játékos. Bár az eset évekkel ezelőtt történt, most kapott nyilvánosságot, a súlyos következmények pedig nem maradtak el. 2002 februárjában a Cronulla Sharks csapata - közöttük az ausztrál válogatott Matthew Johns-szal - csoportos erőszakot követett el egy tinédzseren.

Matthew Johns

Bár azóta is vita tárgya, hogy vajon a 19 éves lány beleegyezésével történt-e a dolog, az áldozatot olyan trauma érte, hogy évekig kezelésre szorult. A névtelenséget kérő lány az interjúban elmondta, a játékosok felsorakoztak, és egymás után, brutálisan magukévá tették. A tévéműsor adásba kerülését követően a botrány pillanatok alatt óriásira dagadt. Az egyetlen megnevezett elkövetőt, a válogatottságtól időközben visszavonult, 38 éves Matthew Johns-t kirúgták segédedzői állásából, és sikeres sportkommentátori karrierje is derékba tört.

Ronaldo - csoportszex transzvesztitákkal

A sztárfocisták nem csak parádés játékukkal, hanem szaftos botrányaikkal is folyamatosan az érdeklődés középpontjában állnak. Ronaldo, a brazil csodacsatár tavaly azzal került a címlapokra, hogy barátnője háta mögött három prostit vitt fel riói hotelszobájába. Az eset pikantériáját az adta, hogy a kéjtündérek mindegyike férfi volt, amire a 33 éves játékos csak akkor ébredt rá, amikor már belemelegedtek a hancúrozásba.

Ronaldo és Andreia, a rámenős transzvesztita

Ettől persze azonnal lelohadt a vágya, és igyekezett megszabadulni szexpartnereitől, akiknek hatszáz dollárt ajánlott fel a hallgatásért. Ketten elfogadták a pénzt, az Andreia Albertini művésznéven szereplő harmadik pillangó azonban zsarolni kezdte a sztárt, majd betört a kocsijába, ellopta az iratait, és azzal vádolta, hogy drogot akart venni tőle, és bántalmazta.

Bár a vádak hamisnak bizonyultak, a megszégyenült Ronaldo napokig bujkált - belegondolni is rossz, mit kapott dühös barátnőjétől, amikor előkerült.

Ezt is szeretjük