Lányok, figyelem! A világ legszexisebb sportolói
Képgalériával!
Múlt héten esett szó a legszebb sportolónőkről, itt az idő, hogy végigmustráljuk a pasikat is!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Beckham

Egy olyan sportoló, akinek százmilliókban mérik a reklámértékét, már eleve tudhat valamit – és nem csak focizni. David Beckhamért már tinikorában is bomlottak a lányok, a fiatal jobbszélső őket vonásaival, a férfiakat remek játékával bűvölte el.

A Manchester Uniteddel begyűjtötte sorra a nagy trófeákat, és elnyerte egy másik híresség szerelmét: a Spice Girls-tag Victoria Adamsszel csapata egy meccse után találkozott 1997-ben, és két évvel később összeházasodtak.

A közismerten nagyon udvarias úriember Beckhamnek három fia született az énekesnőtől, jelenleg Beverly Hillsen élnek. A divatos öltözködésre kényesen ügyelő focista tucatnyi cég reklámembere lett, rendszeresen modellkedik nejével közös fotósorozatokon. Reklámszerződései tízmilliókat hoznak, így a világ egyik leggazdagabb sportolója.

Patrick Rafter

A most már csak a szeniorok között aktív ausztrál teniszező minden tinirajongó kedvence volt az ezredfordulón: a napbarnította bőrű, sötét szemű, szamuráj-lófarkat viselő Raftert minden meccsén feliratözönnel köszöntötték rajongói – a leggyakoribb a „meccs után randizzunk!” volt. A szamuráj-imázstól később megszabadult, szexszimbólum státusától viszont közel sem. Elképesztő népszerűségén maga is meg volt lepődve:
- Azt mondják, szexszimbólum vagyok? Nem kérem ki magamnak! Vicces, mert nagyon félénk voltam sokáig, húsz éves koromig nem is igen randiztam – mondta.
A kétszeres US Open-győztes teniszező mindkét sikere után egy beteg gyerekek gyógyítására szakosodott alapítványnak ajánlotta fel pénzdíját. 2004-ben, Fidzsi szigetén vette el barátnőjét, egy évre rá lányuk született.

Stéphane Lambiel

Mielőtt a téli sportok rajongói megorrolnának, gyorsan következzen egy műkorcsolyázó: a svájci Stéphane Lambiel a lányok nagy kedvence világszerte, fanatikus rajongói mindenhová elkísérik.

A 22 éves világbajnok és olimpiai ezüstérmes fantasztikus előadó, magával ragadó személyiség, és fellépése biztosítja a kirobbanó sikert. Öt nyelven beszél, saját órákat tervezett, imádja a vásárlást és a zenét, ráadásul még szingli – nem csoda, hogy róla álmodik a női műkorcsolya-kedvelők jelentős része!

Kásás Tamás

Olvasszuk fel a jeget, és máris jöhet a víz, illetve a világ egyik legjobb vízilabdázója: Kásás Tamás nemcsak zseniális képességeivel, de rendkívüli jóképűségével is hódít a medencék világában, jobban mondva a parton! Édesapja is világbajnok pólós volt, így a kétméteresre nyúlt fiúnak megvolt a családi indíttatása a sporthoz.

Már juniorként tarolt a magyar válogatottal, a felnőttek között pedig megszerzett minden elképzelhető címet a klubszinten és a válogatottban is. Jelenleg Olaszországban, a Pro Recco gárdájában bűvöli el az itáliai drukkereket.

Olimpiai- világ- és Európa-bajnok, no és nem mellesleg 2000-ben a magyar hölgyek őt választották meg a legvonzóbb hazai férfinak!

Kucsera Gábor

Maradjunk a víznél, illetve hazánkban, csak váltsunk sportágat: a toronymagas, tökéletesre kigyúrt alakú Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnoki címei mellett a lányok szívét is megnyerte magának!

A kék szemű kajakos meglehetősen feltűnő látvány széles vállaival, két méterével és csaknem egy mázsájával: ha ez alapján még nem sikerülne felismerni, időnként tűzvörösre festett haja is sokat segít az azonosításban. 2004-ben épphogy lemaradt az olimpiai részvételről, így Pekingben kóstolhat bele először az ötkarikás játékok légkörébe.

Freddie Ljungberg

Beckham méltó vetélytársa a futballpályákon a sármos középpályás, népszerűsége szintén az egeket verdesi, főleg hazájában, Svédországban.

A harminc éves Ljungberg a jégkorongot és a kézilabdát is kipróbálta, mielőtt a zöld gyep mellett döntött. Előbb hazájában a Halmstadsszal, majd Angliában az Arsenallal aratott hatalmas sikereket, mindeközben pedig valódi szexszimbólum lett az északi országban. Többször is jelölték a világ legszexisebb férfijai közé, és Svédország legjóképűbb pasijának is megválasztották.

A body art nagy rajongója: hatalmas, művészi tetoválásai vannak, igaz, egy tetoválószalonban beszedett vérmérgezés hosszabb időre pályán kívülre kényszerítette.

Ezt is szeretjük