2009 legszexisebb agglegényei 30 év alatt

Az elmúlt év legkapósabb fiatal férjjelöltjei nem az ismert macsók, hanem a feltörekvő, kisfiús kedvencek közül kerültek ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2009-es év is bővelkedett frissen felfedezett szívtiprókban, az induló filmekkel és sorozatokkal új kedvencek érkeztek a régiek mellé. Elnézve a harminc év alatti top öt pasi fotóját, megfigyelhető, hogy a női szavazók idén inkább a hamvas, fiús jelölteket részesítették előnyben a robusztus, kigyúrt macsókkal szemben.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A trónkövetelők karrierje épphogy csak elkezdődött, egyik-másik még alig nőtt ki a diákévekből. A kölyökképű színészpalánták azonban csak a szakmában kezdők, a női szívek meghódításában már nagy tapasztalatuk van. Nem szégyenlősködnek, a rajongó lányok nagy örömére egy-egy fotózás kedvéért szívesen megvillantják tökéletes felsőtestüket.
Lássuk hát, kiket választott be idén a brit People magazin a legszexisebb, legkívánatosabb agglegények közé!

Chace Crawford

Az idei válogatáson a People a 24 éves texasi színészpalántát emelte a dobogó legfelső fokára. A tengerkék szemű Chace Crawford a Pletykafészek című sorozattal került képbe, és tett szert hirtelen annyi női rajongóra, hogy Nate Archibald karaktere onnantól kiírhatatlan lett a forgatókönyvből. A kisfiús szívtipró hamarosan szélesvásznon is feltűnik,  ő lett ugyanis a főszereplője a Gumiláb című zenés film új verziójának.

Chace Crawford, a legkívánatosabb agglegény Hollywoodban

A rendező, Kenny Ortega nemrég az MTV-nek adott interjújában azt is elárulta, hogy sokat vacillált a szereplőválogatáson.

De amikor Chace levette pólóját, és megvillantotta meztelen felsőtestét, végleg eldőlt a főszereplő személye. A legkapósabb agglegénynek elég hosszú listája van barátnőkből, Carrie Underwood, Taylor Momsen és Esti Ginzburg után a csillagszemű kedvenc most épp az Alkonyat üdvöskéjével, Ashley Greene-nel randizik. Legutóbbi interjújából viszont az is kiderült, hogy az ifjú színész nem feltétlenül nőfaló, sőt, úgy tervezi, hogy harminc éves korára már tisztes férj és többgyerekes apuka lesz. Úgy legyen!

Chris Pine

A Neveletlen hercegnő 2. és a Star Trek ifjú titánja épphogy csak lecsúszott az első helyről, annyira szoros volt a verseny a két szexis agglegény között. A 185 centis, kék szemű Chris Pine színészcsaládba született, nem is nagyon volt kérdéses számára a pályaválasztás.

A neves Berkeley Egyetemen diplomát szerzett szívtipró legutóbb ősszel forgatott: az Unstoppable című akciófilmben egy vonatvezetőt alakít, aki társával együtt megmenti a világot a gáztámadást tervező terroristáktól.

Chris Pine-t gyakran az ifjú Harrison Fordhoz hasonlítják

Ami a magánéletét illeti, a 29 éves szexis agglegényt egy ideig a The Hills egyik szereplőjéhez, Audrina Patridge-hez fűzték gyengéd szálak, mostanában viszont új lány tűnt fel az oldalán, a szépfiú jelenleg a 29 éves Olivia Munn műsorvezetőnővel randizgat. A kapós színész nem csak a nők, a filmrendezők kedvence is, 2011-ig be van táblázva. Jövőre a Star Trek új részében láthatjuk, sőt, a hírek szerint ő lesz a főszereplője a Tom Clancy-regényekből készült népszerű Jack Ryan-történeteknek is.

Taylor Kitsch

A 28 éves kanadai Taylor Kitsch hét éve foglalkozik komolyabban a filmezéssel. Tökéletes testére a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci című sorozatban figyeltek fel, és egyből szerepet is kapott az X-Men - Kezdetekben. A szexis színésznek azóta fut a szekér, két évre előre be van táblázva - legközelebb a The Bang Bang Club című moziban láthatjuk, melyben Kevin Carter fotóst alakítja majd. A sármos szépfiúról kevesen tudják, hogy profi hokis volt, végzett edző és táplálkozási szakértő, valamint korábban modellkedett, többek között a Dieselnek is fotózott.

Taylor Kitsch egy térdsérülés miatt lett profi hokisból színész

Ennek ellenére a szerény színész filmjeiben nem szívesen veszi le a pólóját, pedig a rendezők - a női nézőket megcélozva - gyakran kérik tőle ezt a szívességet. Köztudott róla, hogy összes akciójelenetét maga végzi, egykori sportolóként imádja a fizikai kihívásokat. Taylor azért nem mindig ilyen kemény fiú, érzelmes oldalát beteg gyerekeknek való gyűjtésben és jótékonykodásban éli ki. Az újdonsült szuperpasi jelenleg egyedül van, nem is nagyon randizik, mert saját bevallása szerint a munkája minden idejét kitölti. A szingli színész korábban Jessica White szupermodellel járt.

Robert Pattinson

A Stephanie Meyer regényeiből készült vámpíros filmtrilógia kócos sztárja az elmúlt évek nagy felfedezettje - csodálkoztunk volna, ha a People lehagyja a rangos listáról. A brit származású szívtipró tudhat valamit, mert kisfiús mosolyáért és hiúzszeméért tinilányok és családanyák egyaránt megvesznek. A 23 éves Robert Pattinson otthonosan mozog a kamera előtt, nem húzódozik a félmeztelen jelenetektől sem, de magánéletében már nem ilyen kitárulkozó, az Alkonyat kasszasikere óta óvatosabb lett.

A kócos Robert Pattinsonnal nem tudnak betelni rajongói

Nem csoda, hisz amerre jár, sikítozó lányhordák járnak nyomában, a riporterek pedig folyton filmbeli partneréhez, a bugyuta Kristen Stewarthoz fűződő romantikus viszonyáról faggatják. A művészlelkű, nyurga srác általában lányos zavarral és kellő öniróniával nyilatkozik, legutóbb például elárulta, hogy iszonyú béna az akciójelenetekben, és sírógörcsbe kergeti a fodrászokat szétálló, kócos tincseivel. Azért biztos akadna bőven önkéntes jelentkező, aki szívesen eljátszana azokkal a rakoncátlan barna fürtökkel!

Kellan Lutz

Az izmos, szőke Adonisz a 90210 című sorozatban játszott George Evans karakterének köszönheti népszerűségét, de csak a vámpírmozival biztosította be végleg helyét a szépreményű ifjú sármőrök képzeletbeli listáján. Az amerikai Kellan Lutz nagycsaládból került a filmszakmába, hat fiútestvérrel és egy nővérrel büszkélkedhet. A 24 éves szexis agglegény Pattinsonnal együtt nemrég még az Újhold forgatásával volt elfoglalva a fagyos Vancouverben, de, hogy nem ért rá fázni, az biztos, Kellan ugyanis az összes ugrálós-verekedős akciójelenetet maga végezte.

Kellan Lutz, a legsportosabb ifjú agglegény

Ráadásul nem is nagyon kell megszakadnia egy-egy sikeres jelenetért, hisz köztudottan nagy sportember. Nincs a földön olyan sportág, amit még ne próbált volna. Legyen az foci, kosárlabda, úszás, tenisz vagy extrém snowboardozás, a szépfiú mindennel megbirkózik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szívügyekben már nem ilyen határozott, a színész két éve folytat amolyan se veled, se nélküled románcot kolléganőjével, a szőke AnnaLynne McCorddal - júniusban például szakítottak, de a novemberi forgatáson már újra vígan ölelkeztek.

OLVASD EL EZT IS!

  • hugh jackman
  • daniel craig

2008 legsármosabb félpucér pasijai

Ezt is szeretjük