5 észbontóan szexi férfimodell - Félmeztelenül!

Íme, a legszexisebb férfimodellek, összeállításunkból sokat megtudhatsz róluk, miután kigyönyörködted magad.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a hölgymodellek egyértelműen több publicitást kapnak, mint hímnemű kollégáik, mi igyekszünk helyrebillenteni a nemek arányát. Ezért utánanéztünk, kik manapság a legszexisebb férfimodellek, akikkel lépten-nyomon találkozhatunk a reklámokban és a magazinok hirdetésein. Sőt, akár még színészként is ismerősek lehetnek, hiszen mindegyikük azért küzd, hogy bebizonyítsa, tehetsége nem merül ki a dögös pózolásban.

Travis Fimmel

A harminc éves ausztrál fiatalember egy kis farmon nőtt fel, mígnem 18 évesen úgy döntött, Melbourne -be megy szerencsét próbálni. Be is iratkozott az RMIT Egyetem projektmenedzser szakára, mellette pedig futballkarrierjét egyengette. Hogy mégis a modellkedésnél kötött ki, azt egy sportsérülésnek köszönhette, lábtörése miatt ugyanis fel kellett függesztenie a futballozást.


Szerencséjére rehabilitáció közben az egyik edzőteremben összefutott a Chadwick Modellügynökség egyik alkalmazottjával, aki rögtön biztatta, próbálkozzon meg a hivatásszerű pózolással. Fimmel 1998-ban vágott bele, és kisebb munkák után hamarosan a Calvin Kleinnál kötött ki, ahol őt választották a Crave kampány arcának, no és persze testének.

Állítólag ő volt az első, akinek hatszámjegyű - természetesen dollárban értve - összeget ajánlott fel a CK az exkluzív szerződésért cserébe. Ám bármilyen sikeres is modellként, a sztár igyekszik Hollywoodban is megvetni lábát: még 2003-ban szerepelt a tiszavirág életű Tarzan című sorozatban, illetve újonc FBI-ügynököt játszott Patrick Swayze mellett a Beast című szériában, melynek forgatása végül Swayze halála miatt maradt abba. Ezenkívül nemrég fejeződtek be az Ivory című dráma munkálatai, melyben egyebek között Marozsán Erika társaságában bukkan fel.

Szeme kékeszöld.
Haja sötétszőke.
Magassága 183 centi.
Érdekesség: általában mezítláb jelenik meg mindenhol, legfeljebb egy flip-flop papucsot hajlandó húzni.

Marcus Schenkenberg

Összeállításunk legidősebb szereplője az 1968-as svéd szépfiú, no, nem mintha meglátszana kidolgozott testén, hogy már elhagyta a negyedik ikszet.


Egyes források szerint ő az egyik legjobban fizetett férfimodell Tyson Beckford mellett.

Schenkenberg szintén egy véletlennek köszönheti, hogy ma már a fél világ ismeri kockás hasizmát. 1989-ben, a kaliforniai Venice Beachen, görkorcsolyázás közben akadt meg rajta Barry King amerikai fotográfus szeme.

Aki rögtön elhitette vele, hogy a modellkedés az igazán neki való szakma. Való igaz, a dögös férfi azóta a legnagyobb márkákat képviselhette, a Calvin Kleintól az Absolut Vodkán át a Versace-ig.

Mindemellett ő sem elégedett meg a divatfotózással, a kilencvenes évek végétől időről időre felbukkant valamelyik sorozatban, mint amilyen a Pamela Anderson főszereplésével készült VIP - Több, mint testőr.

Sőt, egy rövid időre egymásba is gabalyodtak a szőke kebelcsodával! 1997-ben önéletrajzi kötetet jelentetett meg Marcus Schenkenberg: New Rules - magyarul:

Új szabályok - címmel, melyben számos fotó mellett elmeséli, hogyan is lett belőle a világ legnépszerűbb férfimodellje.

Szeme barna.
Haja barna.
Magassága 190 centi.
Érdekesség: bár Svédországban született, valójában holland felmenői vannak, ennek ellenére nem beszéli a nyelvet.

Jason Shaw

Az 1973-as születésű amerikai modell két dolog miatt vált ismertté. Az egyik, hogy 1998-tól 2003-ig ő képviselte a Tommy Hilfiger divatcéget, a másik, hogy 2001 és 2003 között Paris Hilton kedvese volt. Bár annak idején állítólag már el is jegyezték egymást, végül szakítás lett a románc vége.


Talán különösen hangzik, de Shaw eredetileg történésznek készült, 1995-ben el is végezte a University of Chicago célirányos szakát. Mindeközben azonban a szobatársa rábeszélésére részt vett egy modellkereső versenyen, ahol végül egyedül ő jutott tovább a férfi kategóriában. Ennek eredményeképpen ment New Yorkba, ahol hamarosan leszerződött a Wilhelmina Models ügynökséggel.

Az egyszerre eszes és szexis amerikai ideált megtestesítő fiatalember rendkívül közkedvelt a férfimodellek között. Rajongói számos márka kampányában láthatták, a már említett Hilfigeren kívül például a DKNY, a Versace, a Lacoste, a Gap és a Ralph Lauren is dolgozott vele. Shaw jelenleg Hollywoodban lakik, és színésznek tanul. 2001 óta olyan ismert sorozatokban bukkant fel, mint a Harmadik műszak és a Bűbájos boszorkák, hamarosan pedig a Fortune című drámában lesz látható.

Szeme kék.
Haja sötétszőke.
Magassága 188 centi.
Érdekesség: pénzügyi gondjai sosem voltak, édesapja ugyanis a jó nevű Jefferies & Company befektetési bank vezérigazgatója.

Tyson Beckford

A fekete-jamaikai és kínai felmenőkkel büszkélkedő egzotikus félistenről gyermekkorában talán nem sokan gondolták volna, hogy egyszer híres modell és tévés műsorvezető válik belőle.


A Rochester külvárosában felnőtt fiatalembert stílusosan egy hip-hop magazin, a Source szerkesztője, bizonyos Jeff Jones fedezte fel 1992-ben. Ennek köszönhetően hónapokon belül olyan nagynevű fotósok dolgoztak vele, mint Herb Ritts és Bruce Weber. Végül utóbbi ajánlotta be Beckfordot a Ralph Laurenhez, ahol rögtön le is csaptak a kosarasmúlttal rendelkező, izmos pasira, hogy vele reklámozzák férfiaknak szóló kollekciójukat és sporttermékeiket.

1995-re a sztármodell már olyan magazinok címlapjáról mosolygott a hölgyolvasókra, mint a Vogue, a GQ vagy éppen a New York Times. Szintén ebben az évben a VH1 csatorna szavazásán elnyerte az Év férfija kitüntető - és felettébb hízelgő - címet, a People pedig a világ ötven legszexisebb pasija közé választotta. A férfimodellektől már-már megszokott színészi karrier - Zoolander, Hotel California - forszírozásán kívül jelenleg a Bravo tévén futó Make Me a Supermodel valóságshow-t vezeti.

Szeme barna.
Haja barna.
Magassága 188 centi.
Érdekesség: a 37 éves férfimodellnek már van egy tíz éves fia, aki April Roomettel folytatott korábbi viszonyából született.

Gabriel Aubry

Bármily dögösen is fest a kanadai férfimodell, sajnos már foglalt. Mégpedig nem más csapta le a több ezer jelentkező kezéről, mint a gyönyörű Halle Berry, akivel együtt nevelik közös kislányukat, Nahlát.


A 33 éves sármőr, akit bevallása szerint egy éjszakai klubban fedeztek fel, csakúgy, mint Jason Shaw, a Wilhelmina Models ügynökséggel áll szerződésben. A legnevesebb cégekkel dolgozott már, a Hugo Boss-tól a Tommy Hilfigeren át a Nextig. Állítólag ő eleddig az egyetlen olyan férfimodell, aki nemcsak, hogy az Uomo Vogue címlapján pózolt, de mellette négy különböző reklámfotón szintén ugyanabban az újságban szerepelt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha az ember elnézi a róla készült fotókat, azt hiheti, egy született úriemberrel van dolga, hiszen egyszerre sármos és lazán elegáns, amit nem lehet csak úgy megtanulni. Pedig Aubry gyermekkora korántsem irigylésre méltó: nyolc testvérét és őt képtelenek voltak szüleik ellátni, így három éves korától nagykorúságáig öt különböző családnál élt. Ám úgy tűnik, a nála tíz évvel idősebb Halle Berry oldalán megtalálta a boldogságot. Bár házasságot egyelőre nem terveznek, a kis Nahla mellé talán hamarosan megérkezik egy testvérke is.

Szeme zöld.
Haja sötétszőke.
Magassága 188 centi.
Érdekesség: Aubry imád golfozni, időről időre benevez a hírességeknek rendezett megmérettetésekre.
Ezt is szeretjük