2008 legsármosabb félpucér pasijai

Nemcsak a hölgyek villantják csinos idomaikat, olykor az ellenállhatatlan férfimellkasok is előbukkannak a póló rejtekéből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak pillanatok, amikor a sztárok is kénytelenek villantani testi bájaikat, mert mégsem lehet a strandon vízbe menni ruhástól. Ilyenkor elválik, hogy mi is lapul a póló alatt, csúf pocak, vagy olyan, gyönyörű kockás idomok, amitől bármelyik nő bugyija lecsusszan? Ezúttal a kellemes élményekből szemezgettünk, és nem fizimiskájuk, hanem mellkasuk alapján válogattuk össze a legszexibb sztárokat.

Hugh Jackman

Az ausztrál születésű angol színész 2000-ben vált közismertté, a népszerű képregény-feldolgozás, az X-Men révén, amelyben Farkast, vagy a képregényrajongók által Rozsomákként ismert karaktert alakította.


Már a filmben is előfordult, hogy a színész dekoratív felsőtestét mindössze egy apró atléta takarta, ami alól bőven előbukkant kidolgozott mellkasa és bicepsze.
 
A strandon készült fotók azonban minden csalás nélkül tárják fel a valóságot, és bizony itt is látszik, hogy Hugh Jackman nem csak ruhában sármos.
 
A kidolgozott színészen egy gramm felesleg sincsen, és hasának izomzata olyan szép négyzethálóban rajzolódik ki, hogy akár amőbázni is lehetne rajta. Nem véletlen lett ő a legszexibb pasi a People magazin szerint.
 
A szexi színész azonban nem csupán izmait villogtatja a vásznon, de olykor érzelmesebb oldalát is megmutatja. A 2001-es Kate és Leopold című romantikus filmben például egy múltbéli, lovagias udvarlót alakít a jelen zavaros forgatagában.

Gerard Butler

Félreértés ne essék, a szexi skót színész ezúttal nem számítógép generálta izomzattal feszít a képeken, hanem saját adottságait tárja fel a tengerparti napsütésben. A 300 délceg Leonidas királya vitathatatlanul az egyik legvonzóbb színész, akár félpucéran, akár ruhában, különösen, mióta Russel Crowe, a Gladiátor bajnoka zsíros mackóvá hízott.


Remélhetőleg Gerard Butler jobban vigyáz idomaira, mert a CGI generálta feszes kockák mégsem takarhatják el a valóságot. A szigorú harcos azonban nemcsak zajos csatakiáltásával hódította meg Hollywoodot. De az Operaház fantomjában és az Utóirat: Szeretlek című filmekben azt is bizonyította, hogy énekhangja is legalább olyan vonzó, mint félpucér teste.

Mellesleg az Empire magazin a száz legszexisebb férfi között a tizedik helyet szavazta meg a skót sármőrnek, akit idén sem kell hiányolnunk a mozivászonról. Nemrég készült el ugyanis Guy Ritchie Spíler című filmje, amelyben Gerard Butler londoni rosszfiút alakít.

Zac Efron

Az 1987-es születésű fiatal amerikai csillag 2006-ban robbant be a köztudatba a High School Musical című musical főszereplőjeként. Bár bájosnak egyelőre inkább mondható, mint szexinek, idén már maga mögött hagyja a gimit a musical harmadik részében, úgyhogy lassan végérvényesen teljes értékű sármőrré avanzsál a fiatal sztár.


Zac Efron nemcsak a High School Musicalben csillogtatta meg énektudását, de a Hajlakk című musicalben is ő dalolt a dundi Nikki Blonsky oldalán, sőt, még a parketten is bizonyított. Az ifjú színész azonban ezen kívül mással is kiérdemli a női rajongók hadának csodálatát.

Zac Efron ugyanis vonzóbb domborzatot rejteget a pólója alatt, mint azt éveinek száma sejteni engedné. A korszak koronázatlan szexszimbólumai - Brad Pittel az élen - húszévesen valószínűleg még csak álmodtak ilyen testről, és mellkasukon csak akkor domborodtak a delták, ha farsangi testfestékkel mázolták magukra.

Daniel Craig

James Bond mindig a legsármosabb macsók közül kerül ki. Daniel Craig ebbe a kategóriába csak fél lábbal tartozik bele, illetve konkrétabban fogalmazva nyaktól lefelé. A brit színész nem rendelkezik kimondottan csábos arcéllel, ábrázata inkább a tipikus, egyenvörös angol kisfiúkat idézi. A lapátfülű, békaszájú Bond azonban színészi tehetségben nem szűkölködik: már azelőtt az angol színházi világ egyik legismertebb sztárja volt, mielőtt elment titkosügynöknek.


Meg kell hagyni azonban, hogy a karakteres vonásokkal rendelkező Craig mégsem mondható rútnak: nem kimondottan szexis ábrázata ellenére meglehetősen vonzó jelenség a legújabb szuperkém. Ha pedig lekerül róla a póló, nő legyen a talpán, aki ellent tud állni neki: széles mellkasa hívogatóbb fennsík, mint a selymes angol gyep.

Kidolgozott izomzata láttán természetesen egy pillanatig sem támad senkinek az a gondolata, hogy mindez az anyatermészet nagylelkű ajándéka. Lényeg azonban a végeredmény, amit gazdája nemcsak a strandon villant büszkén, de a legújabb Bond-filmben, A Quantum csendjében is.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a tipikus sármőr, aki nem kifejezetten fajsúlyos szerepeiről híres. Ő inkább romantikus komédiákban villogtatja csillogó mosolyát, bár a Füstölgő ászok óta kezd jelentősebb filmek stáblistáin is feltűnni a neve. Karrierjét teljes mértékben felejthető filmekben kezdte, majd belesétált a romantikus komédiák csapdájába, amiből a legtöbb amorózó csak deresedő fejjel képes kilépni.


2004 és 2006 között a híres énekesnő, Alanis Morissette vőlegénye volt, a képeket látva pedig minden bizonnyal a hölgy járt rosszabbul a kapcsolat felbomlása után.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A nem hibátlan szépségű énekesnő egykori párja ugyanis egy görög félistent megszégyenítő felsőtesttel rendelkezik. Nem csoda hát, hogy akár egy egyszerű séta alatt is büszke mosollyal tárja fel idomait a fotósok előtt.

Ezt is szeretjük