Amal Clooney hófehér, csillogó estélyiben tündökölt: fotókon a 2021-es év legszebb ruhái

Fotókon mutatjuk 2021 legszebb estélyi ruháit.

Legszebb estélyi ruhák 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2020-ban a koronavírus-világjárvány miatt sokkal kevesebb vörös szőnyeges rendezvény volt, mint a Covid előtti időszakban, ám 2021-ben szerencsére már jóval több gálát megálmodhattak a szervezők.

Legszebb estélyi ruhák 2021-ben

2021-ben is szebbnél szebb kreációkat viseltek a női sztárok a vörös szőnyegen. Többen a klasszikus eleganciára tették le a voksukat, mások viszont bátran megmutatták szexi oldalukat. Amal Clooney, a divat egyik koronázatlan királynője két év után állt újra a vörös szőnyegre 2021-ben, George Clooney-val több eseményre hivatalosak voltak. Szerintünk a leggyönyörűbb kreációja az volt, amit a 65. alkalommal megrendezett BFI London Filmfesztiválon öltött magára.

Nem Amal Clooney volt az egyetlen, aki bebizonyította, hogy mennyire kifinomult ízléssel rendelkezik. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban ragyogtak a női hírességek a vörös szőnyegen 2021-ben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük