A Vészhelyzet csinos doktornőjét alakította - A 61 éves Laura Innes így néz ki most
Laura Innes 12 évig alakította Kerry Weaver szerepét.

laura-innes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vészhelyzet a világ egyik legnépszerűbb kórházas sorozata, a 15 évadot megért széria rengeteg díjban és elismerésben részesült. A benne szereplő színészek is ünnepelt sztárokká váltak pillanatok alatt: köztük volt Laura Innes is, aki a csinos, ám kemény és szigorú Kerry Weaver doktornő bőrébe bújt.

Laura Innes remek formában van

A színésznő a sorozat második évadában tűnt fel, akkor 38 esztendős volt, végül 2007-ben szállt ki a produkcióból. A 12 év alatt számos rajongót szerzett magának, nemcsak színésznőként dolgozott a Vészhelyzet csapatában, hanem rendezőként is. Összesen 12 epizódot rendezett az évek alatt. Érdekesség, hogy más sorozatok rendezésében is közreműködött, ilyen volt A Grace klinika, a Dr. House, A viszony, Az elnök emberei vagy a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? - utóbbiban még szerepet is vállalt.

laura innes leon bennett getty
Fotó: Leon Bennett/Getty Images

A 61 éves Laura Innes egyébként jó formában van, legalább tíz évet letagadhatna a korából. A színésznő 1988 óta házas, David Brisbin színész a férje, akit olyan filmekben láthattunk mellékszereplőként, mint a Forrest Gump vagy a Félelem és reszketés Las Vegas-ban. Két gyerekük született, egy fiú, Cal és egy lány, Mia.

Ezt is szeretjük