Kovac doktor még mindig piszkosul jóképű: a Vészhelyzet sztárja 45 éves
Friss fotón a Vészhelyzet Luka Kovac doktora.

goran-visnjic-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goran Visnjic karrierje a nyolcvanas évek végén kezdődött, de az áttörésre tíz évet kellett várnia, mígnem 1999-ben megkapta Luka Kovac doktor szerepét a Vészhelyzet című sorozatban. A népszerű kórházas szériában végül 2008-ig szerepelt, és összesen 185 epizódban formálta meg a jóképű orvost.

A horvát születésű amerikai színész a mai napig forgat, a nézők többsége mégis a Vészhelyzetből emlékszik rá, mely nem véletlenül számít az egyik legismertebb szerepének, hiszen rengetegen nézték a népszerű orvosi sorozatot világszerte, mígnem 2009-ben, 15 évad után véget ért.

goran visnjic előtte utána

Goran Visnjic-et az elmúlt években olyan sorozatokban láthattuk, mint a Timeless, a Crossing Lines - Határtalanul vagy A létezés határa, de olyan emlékezetes filmek kisebb szerepeiben is feltűnt, mint A tetovált lány, a Kezdők vagy az Éjféli nap. 

A népszerű színész 45 évesen is igazán sármos, a színészet mellett pedig a magánéletben is megtalálta a boldogságot, hiszen szobrászként dolgozó feleségével, Evával 1999 óta él boldog házasságban. Két gyereket fogadtak örökbe, egyetlen közös fiuk, Vigo Leo pedig 2011-ben jött a világra.

Ezt is szeretjük