Emlékszel a Vészhelyzet sármos Carter dokijára? Noah Wyle már 47 éves
Noah Wyle 1994-től 2005-ig volt a Vészhelyzet egyik főszereplője.

noah-wyle-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vészhelyzet című sorozat 1994-ben hódította meg az Egyesült Államokat, két évvel később pedig Magyarországon is elkezdték vetíteni a népszerű kórházsorozatot. A szereplőgárda nagy része kevésbé ismert vagy teljesen ismeretlen színészekből állt. Köztük volt Noah Wyle is, aki a nyolcvanas években kezdett színészkedni, mégis, a legismertebb szerepe dr. John Carter volt.

Így néz ki napjainkban Noah Wyle

Carter dokit rengeteg nő tartotta sármosnak, így óriási rajongótáborra tett szert a színész, aki 2009-ig szerepelt a szériában: a 331 epizódból 254 részben tűnt fel, így a színészek közül őt láthatták a legtöbb ideig a nézők. A 47 éves színész vonásain már meglátszik az idő múlása, ennek ellenére sármját a mai napig megőrizte.

Noah Wyle a Vészhelyzetben és napjainkban.
Noah Wyle a Vészhelyzetben és napjainkban.

Noah Wyle nemcsak a Vészhelyzetben tűnt fel, hanem a Titkok könyvtára című trilógiában is, és a filmhez készült sorozatban is ő játssza a főszerepet. A széria 2014 és 2018 között forgott. Sokaknak ismerős lehet még az Éghasadás című sorozatból is. A sztár a mai napig forgat, a következő filmje a Red line címet viseli majd, egyelőre a megjelenéséről nincs semmilyen információ az IMDB-n. A Vészhelyzet egykori sztárja már házas ember, kedvesét, Sara Wells-t 2014-ben vezette oltár elé, egy év múlva született meg a kislányuk, Frances Harper. Rajta kívül született még két gyermeke első házasságából, 2002-ben fia, Owen, 2005-ben pedig lánya, Auden jött a világra.

Ezt is szeretjük