Extrém szado-mazo ruhában pózolt Lady GaGa

Meglepő képek

Az énekesnő fekete bőrszerkóban, szexrabszolgának öltözve jelent meg legutóbbi sajtótájékoztatóján.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A reflektorfényfüggő Lady GaGa minden alkalmat megragad, hogy felhívja magára a figyelmet. Nem véletlen, hogy az excentrikus amerikai énekesnőt lépten-nyomon merész – és az esetek többségében egyúttal ízléstelen – ruhákban kapják lencsevégre a lesifotósok.


A provokatív magamutogatásról és a feltörekvő sztárok körében már-már kötelezőnek számító leszbikusság elhintéséről ne is beszéljünk!

Hiszen világosan látszik, hogy a Poker Face című sláger előadója hónapok óta keményen küzd azért, hogy igazi szupersztárrá váljon. A cél érdekében pedig bármilyen trükköt képes bevetni.

Alaposan meglepte az újságírókat

Ha azt hittük, hogy Lady GaGa már nem tud meglepetést okozni, érdemes szemügyre venni ezeket a fotókat. Az énekesnő ugyanis a közelmúltban tette fel a koronát izzadságszagú próbálkozásaira egy máltai sajtótájékoztatón.

Szado-mazo öltözetben jelent meg az újságírók előtt, arcának nagy részét pedig olyan bizarr maszk takarta, amilyet a szexrabszolgák viselnek az orgiákon!

A 23 éves énekesnő a Malta Music Week kapcsán utazott a napfényes szigetre, ahol a Black Eyed Peasszel együtt zárják az egyhetes zenei rendezvényt.

Lady GaGa Stefani Joanne Angelina Germanotta néven látta meg a napvilágot. Első lemeze tavaly jelent meg The Fame címmel, Just Dance című slágerét pedig Grammy-re is jelölték a legjobb dance-szám kategóriában.

Saját bevallása szerint David Bowie, a Queen, Madonna és Michael Jackson gyakorolta rá a legnagyobb hatást. Ám megemlítette Andy Warholt és Rainer Maria Rilke költőt is, akik szintén befolyásolták sajátos imidzsének kialakításában.

A legnagyobb inspirációt mégis a divat jelenti számára: például a rémmé plasztikázott Donatella Versacét is a múzsájának nevezte.

Ezt is szeretjük