18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Fotó! Címlapon pucérkodik a pókerarcú Lady GaGa

Az utóbbi év egyik szárnyalását tudhatja magáénak, amiben botrányos kinézete is nagy szerepet játszott.

Ha két éve megkérdezték volna a zenekedvelőket, ismerik-e Lady GaGa nevét, valószínűleg határozott Nem! lett volna a válasz.


Manapság azonban, kis képzavarral élve, a csapból is az említett szőkeség csordogál elő, és közben nem felejt el egy-két botrányt sem a mosdókba csepegtetni

A 23 éves, eredetileg Joanne Stefani Germanotta névre hallgató leányzó piszok jó érzékkel felismerte, átlagos külsejével és még átlagosabb hangjával csak úgy válhat rövid időn belül híressé, ha a lehető legfeltűnőbb kinézetre vált.

Ki ez a lány?

Így aztán a szomszédlányos barnaságból dögös szőkévé festette magát, a Madonna nyolcvanas évekbeli stílusáról lekoppintott melltartót futurisztikus öltözékre cserélte.

Ami pedig a hangját illeti, nos, a modern torzításos technológiának köszönhetően kinek tűnik fel, hogy valójában nem nagy tehetség? Főleg, ha még egy pikáns show-t is kerekít olyan jól megszerkesztett dalok köré, mint legnagyobb sikere, a Poker Face, azaz pókerarc.

És ennyi kétségtelenül elég is volt ahhoz, hogy mindenütt beszéljenek róla, és az embereket érdekelni kezdje, ki is ez a szemtelenül fiatal és láthatólag mindenre elszánt amerikai nőci, aki úgy hirtelen bukkant elő az ismeretlenségből.

Nem csoda hát, ha a híres Rolling Stone magazin, amelyben olyan világhírességeket szólaltattak már meg, mint Jack Nicholson, Steven Spielberg vagy éppen Bono, ezúttal a botrányos szöszit választotta címlaplánynak.

Lady GaGa ki is tett magáért rendesen: meztelen testén csupán egy átlátszó, műanyag fűzőfélét viselt, ezenkívül buborékok takarták ki úgy-ahogy a stratégiai helyeken.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Nem hiszem, hogy akár egy kicsit is hasonlítok a többi popsztárhoz. Egyébként meg, szerintem én vagyok az, aki megváltoztatja az emberek véleményét arról, mit is tekintenek ezentúl szexinek – vallja az újság hasábjain az öntudatos, és persze bevallottan biszex díva.

Hogy a tehetségtelenséget meddig lehet feltűnő öltözékkel és géphanggal elkendőzni, azt majd az idő megmondja. Addig is, lehet érte rajongani – vagy éppen jókat mosolyogni az erőlködésén.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük