Erzsébet királynő kedvenc unokája minimálbérért vállalt munkát: ezzel foglalkozik Lady Louise
Lady Louise Windsor nyári munkát vállalt el az egyetem megkezdése előtt.

louise-windsor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő kedvenc unokájaként emlegetett Lady Louise Windsor Vilmos herceghez és Katalin hercegnéhez hasonlóan ő is hamarosan a skóciai St Andrews Egyetem hallgatója lesz.

Edward wessexi gróf és Zsófia wessexi grófné lánya színötösre érettségizett le még júniusban, a palota pedig ma jelentette be, hogy felvették az egyetemre. Bár sokan azt feltételezhetik róla, hogy a 18 éves előkelőség az egész nyarát pihenéssel, utazással és bulizással töltötte, de mindez távol áll a valóságtól, írta meg a Daily Mail.

Lady Louise Windsor nyári munkája

A fiatal lány a legnagyobb luxusban él szüleivel, 30 millió fontot érő királyi rezidenciájuk, a Bagshot Park a windsori kastélytól nem messze található. Ennek ellenére Louise nem akarta egész nyáron a lábát lógatni, egy kertészetben vállalt nyári diákmunkát.

GettyImages-1326853566
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Minimálbérért vállalta el a munkát, ami Angliában jelenleg 6,83 font óránként, átváltva 3 285 forint. A kertészetben különböző feladatokat osztottak ki rá: a kasszázás mellett üdvözölte a vevőket, növényeket metszett és ültetett.

A The Sunnak egy vevő árulta el, mennyire meglepődött, amikor meglátta Lady Louise-t.

- Azzal tisztában voltam, hogy jelenleg a megélhetési válság közepette vagyunk, de nem gondoltam volna, hogy valaha is látom a királynő unokáját egy kertészetben dolgozni.

Egy másik vásárló ezt mondta róla:

- El sem hittem, hogy őt látom, kétszer is rá kellett néznem. Egy igazán szerény és kedves fiatal nő, aki udvarias és figyelmes az ügyfelekhez. Úgy tűnt, szereti a munkáját. Soha nem gondolnád, hogy a királynő unokája a kassza mögött dolgozna.

Zsófia grófné gyönyörű menyasszony volt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Zsófia grófné az esküvője napján.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük