Katalin és Vilmos ilyen imádni való dolgot tett a rajongó kislánnyal: a gyerek György herceget hívta el a szülinapjára
Katalin hercegné és Vilmos herceg levélben válaszolt a kislánynak, aki szerette volna elhívni a születésnapi partijára György herceget.

vilmos-és-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg rengeteg rajongói levelet kap rendszeresen, különösen akkor, amikor születésnapjuk van, de ünnepekkor és évfordulókkor is sokan gondolnak rájuk. Nemcsak ők, hanem három gyermekük, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg is kapnak névre szóló, kedves üzeneteket.

2022-ben egy lelkes kislány ragadott tollat, hogy meghívja hatodik születésnapi partijára kedvencét, György herceget. A szülei természetesen feladták a levelet, de valószínűleg nem számítottak semmilyen válaszra, hiszen mégis a királyi család tagjairól van szó, akik nagyon elfoglaltak. Bár a kis trónörökös nem volt ott a szülinapi rendezvényen, szülei gondoskodtak arról, hogy enyhítsék a kis rajongó csalódottságát, szúrta ki a Daily Express.

Katalin hercegné és Vilmos herceg levele a rajongó kislánynak

A brit lap a Twitteren bukkant bele abba a levélbe, amelyet a hatéves gyerek édesanyja osztott meg a közösségi oldalon. A szülinapi buli után hónapokkal később reagált Vilmos és Katalin egyik beosztottja az aranyos meghívásra.

GettyImages-1407850845
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

"Cambridge hercege és hercegnéje arra kért, hogy köszönjem meg leveled, amelyben meghívtad György herceget a hatodik születésnapi partidra. Sajnálom, hogy ilyen sok időbe tartott a válaszadás. Királyi fenségük rendkívül hálásak voltak a szíves meghívásodért. Alaposan mérlegelték a lehetőségeiket, azonban nagyon sajnálom, hogy végül vissza kellett utasítaniuk a meghívást. Ennek ellenére remélem, hogy jól érezted magad a születésnapodon. Cambridge hercegét és hercegnéjét rendkívül meghatotta, hogy vetted a fáradságot, és írtál a fiuknak, György hercegnek. Valóban nagyon megfontolt volt tőled, és királyi fenségeik arra kértek, hogy adjam át neked a legnagyobb köszönetüket és jókívánságaikat."

Bár visszautasítás szerepel a levélben, mégis nagyon figyelmesek voltak, hogy reagáltak a gyermek levelére. Nem minden ismert ember teszi ezt meg a rajongókkal. Az édesanyát is meghatotta a tettük, a levelet eltette emlékbe, amit személyesen a kislányának küldtek.

Diana hercegnő más hírességek társaságában

Képes összeállításunkban megnézheted, Schumacheren kívül Diana hercegnőnek kikkel volt még szerencséje találkozni. Sajnos a listánkra nem fért fel mindenki, hiszen az előkelőség a hivatalos teendői során rengeteg más híres embert megismert.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük