Lady Gaga újra szerelmes? Egy férfival kapták lencsevégre a szilveszteri partin
Lady Gaga és a titokzatos hódolója szerelmes csókkal nyitották az új évet.

lady-gaga
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tíz hónappal azután, hogy felbontotta jegyességét, Lady Gaga szerelmes csókkal nyitotta meg az új évet. 

A 33 éves sztárt egy titokzatos férfi társaságában kapták lencsevégre szilveszterkor.

Lady Gagára talán újra rátalált a szerelem

Az énekesnő Las Vegas-i koncertjéről távozott kézen fogva a jóképű ismeretlennel, nem tűntek úgy, mint akik szégyenlősek lennének a kamerák előtt. Meglepő fesztelenséggel lejtettek végig hatalmas fekete limuzinjukig, hogy belevessék magukat az éjszakába. A videón jól látszik, mennyire kivirult az Oscar-díjas sztár. Hosszú, arany ruhájában lélegzetelállító látványt nyújtott.

Később egy buliban szúrták ki őket együtt. Amikor éjfélt ütött az óra 2019 utolsó éjszakáján, romantikusan köszöntötték az új esztendőt. A csillogó konfettiesőben váltott csók akár egy filmbéli jelenet is lehetett volna.

Lady Gaga viharos időkön van túl, ami a szerelmi életét illeti. Tavaly februárban két év együttjárás után bontotta fel jegyességét Christian Carino tehetségkutató ügynökkel. 

Később az egész világ azt találgatta, vajon Bradley Cooper állhat-e szakításuk hátterében. A két sztárt közös filmjük, a Csillag születik után hozta össze az amerikai sajtó. A pletykát csak fokozta az az előadás, amit az Oscar-díj-átadó gálán nyújtottak, a színpadon csak úgy izzott a levegő kettejük közt. 

A románcot mindketten határozottan tagadták, és bár álompárt alkotnának, ők inkább megmaradtak jó barátoknak. Úgy tűnik, mindez már a múlté, és remélhetőleg hamarosan az extravagáns énekesnő hivatalosan is bejelenti, hogy újra rátalált a szerelem.

Smink nélkül is gyönyörű Lady Gaga

Képes összeállításunkban, olyan sztárokat láthatsz, akik nem félnek megmutatni arcukat festék nélkül.

Ezt is szeretjük