A rég látott Cameron Diazt zenész férjével fotózták - Le sem tagadhatják, mennyire szerelmesek
Cameron Diaz zenész férjével, Benji Maddennel mutatkozott.

cameron-diaz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz, mióta visszavonult a színészkedéstől, sokkal ritkábban mutatkozik nyilvános eseményeken. Néha azonban a lesifotósoknak sikerül róla egy-egy új felvételt készíteni, pár nappal ezelőtt zenész férjével, Benji Maddennel kapták lencsevégre.

A sztárpárt Los Angeles egyik étterme előtt szúrták ki, a mosolyukat elnézve nagyon jól érezték magukat, ahogy azt az alábbi felvétel is igazolja.

A 47 éves színésznő és hét évvel fiatalabb kedvese 2014 májusában szerettek egymásba, érdekesség, hogy nem első látásra szerelem volt az ő történetük, 2004-ben találkoztak először, de akkor Cameron Diaz még Justin Timberlake-kel járt. Tíz évvel később Cameron Diaz egy vacsorát rendezett a barátainak, ahova meghívta Nicole Richie-t és férje ikertestvérét, Joel Maddent. Joel akkor megérdeklődte a sztártól, hogy velük tarthat-e a testvére is, Diaz erre azt válaszolta, hogy persze, és milyen jól tette, hiszen azóta elválaszthatatlanok egymástól. Hét hónap járás után megtörtént az eljegyzés, majd 2015 januárjában ki is mondták a boldogító igent.

- Életem legjobb döntése volt, hogy hozzámentem feleségül. A férjem a legjobb, a legcsodásabb ember, nagyszerű partnerem. A házasélet persze nem egyszerű, sok munka van vele. Az embernek egy olyan társra van szüksége, aki hajlandó ugyanannyi energiát belefektetni a kapcsolatukba, nincs olyan, hogy az egyik csak negyven, a másik meg hatvan százalékot tesz bele a házasságba. Egyenlően kell ezt megoldani. Nem tudom, hogy készen álltam-e a férjhez menésre, amikor mindez megtörtént velem, de tudtam, hogy Benji különleges és jó ember - mesélte a színésznő az InStyle szeptemberi számában.

Hozzátette, férjével a kapcsolata igazán felszabadító, hiszen nincsenek köztük játszmák. 

Képes összeállításunkban további felvételeket láthatsz Cameron Diazról és Benji Maddenről.

Ezt is szeretjük