Lady Gagát új külsejével fel sem ismerni - A rajongói is elmennének mellette
Instagramra rakta ki a képet, ami megosztotta rajongóit.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga sosem a visszafogott külsejéről volt híres, ám az utóbbi években a polgárpukkasztó megjelenést inkább dívásra cserélte, ezért is lepődtek meg rajongói Instagram-képétől.

A fotó az énekesnő régi korszakait idézi: élénk rózsaszín hajjal és kiszőkített szemöldökkel látható. A követői nem tudták hova tenni a stílusváltást, volt, aki nemtetszését fejezte ki, mások viszont imádták, ahogy kinéz.

Lady Gaga új külseje megosztotta rajongóit

„Kérlek, soha többé ne szőkítsd ki a szemöldököd, királynő” írta az egyik csalódott rajongó, míg másoknak kifejezetten tetszett, hogy felelevenedett kedvencük vagányabb énje.

 A 33 éves sztár fittyet hány a negatív kritikákra, ő másképp gondol a stílusra, mint egy átlagember.

- Számomra a divat, a művészet és a zene egy páncélt alkot. Folyamatosan újabb és újabb fantáziákat valósítok meg, ezekbe menekülök, új bőrök, amiket magamra húzhatok. És minden alkalommal, mikor átvedlek egy új külsőbe, olyan, mintha lezuhanyoznék, lemosom az összes rosszat, és létrehozok valami vadonatújat - ecsetelte a Vogue interjújában.

A Csillag születik sztárja nem is lehetne boldogabb, tavaly elindította sminkmárkáját, a Haus Laboratories szépségtermékei nagy népszerűségnek örvendenek a kozmetikai piacon. 

A magánéletére sem panaszkodhat a sztár, hiszen fülig szerelmes. Befektető kedvesével, Michael Polanskyval a Super Bowl után kapták lencsevégre a paparazzók.

 Az énekesnő maga is megörvendeztette rajongóit egy közös képpel, amin a férfi karjai közt látható, amint egy jachton turbékoltak Miami partjainál.

Énekesnők smink nélkül

A világhírű énekesnők általában kínosan ügyelnek rá, hogy mindig makulátlan külsővel és dögös sminkben jelenjenek meg. Nem csoda, hiszen a hollywoodi sztároknál már szinte elvárás, hogy mindig jól nézzenek ki. Vannak azonban, akik büszkén vállalják, hogy néznek ki festék nélkül. Íme, öt énekesnő festetlen arccal.

Ezt is szeretjük