Ő Lady Gaga új pasija - Először jelentek meg együtt nyilvánosan
Lady Gagát új szerelmével fotózták le.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga, miután felbontotta jegyességét Christian Carino tehetségkutató ügynökkel még 2019 februárjában, hosszú hónapokig szingliként tengette napjait. Sokan azt találgatták tavaly, hogy vajon az énekesnő és Bradley Cooper egymásba szerettek-e? Ez a pletyka a 2019-es Oscar-gálán előadott közös produkciójuk miatt terjedt el, ugyanis az előadás alatt csak úgy izzott köztük a levegő.

Az már csak hab volt a tortán, amikor a sármos színész és rendező gyermeke édesanyjával, Irina Shaykkal is szakított 2019 júniusában. A rajongók ezután még biztosabbak voltak abban, hogy a Csillag születik sztárjai összejöttek, ám mind a ketten tagadták a vádakat, és hangsúlyozták, csak jó barátságot ápolnak egymással. Bradley Cooper azóta is egyedülálló, ám Gagára végre újból rátalált a szerelem.

Ő Lady Gaga új kedvese

A népszerű énekesnőt új kedvesével, Michael Polanskyval a Super Bowl után fotózták le a paparazzók, a szerelmesek egymásba karolva sétáltak. Ez volt az első olyan alkalom, amikor Gaga nyilvánosan mutatkozott a férfival. Polansky ugyanaz a férfi, akivel szilveszterkor egy szórakozóhelyen romantikázott együtt. Akkor csak egy titkos videófelvétel került fel róluk az internetre, ráadásul a párja kilétére sem derült fény.

A Page Six információi szerint Michael Polansky vállalkozó és befektető, a Facebook társalapítójával, Sean Parkerrel vannak üzleti kapcsolatai, ő a Parker Group vezérigazgatója, a cég egy immunterápiás intézetet is fenntart, amit a daganatos betegségek gyógyítása érdekében hoztak létre. A neves Harvard Egyetemen végzett 2006-ban matematika és számítógép-tudomány szakon, így egy nagyon okos férfi lehet.

A bulvárlap szerint a szerelmesek már ismerték egymást egy ideje, azonban Sean Parker december elején tartott születésnapi buliján melegedtek csak össze.

Sztárok, akik tinikori szerelmükkel házasodtak

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hírességeket, akik tinikori szerelmükkel keltek egybe.

Ezt is szeretjük