A népszerű zenész iskolatársát vette feleségül - Sztárok, akik tinikori szerelmükkel házasodtak

Több olyan világsztár is van, akinek már egész fiatalon sikerült megtalálnia a másik felét.

jon-bon-jovi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs kőbe vésve, hogy az ember mikor találja meg a másik felét, vannak, akik már bőven húsz felett, mások kicsit később, a harmincas-negyvenes éveikben, de vannak olyanok is, akik ötven felett állapodnak meg az igaz szerelmük mellett. Sokan úgy gondolják, hogy a legszerencsésebbek azok, akik már tinédzser korukban megismerik a nagy Őt, és vele élik le az egész életüket. Utóbbi esetre a sztárvilágban is lehet találni példákat szép számmal.

Sztárok, akik tinikori szerelmükkel házasodtak

A legendás zenész, Jon Bon Jovi a '80-as években igazi szívtiprónak számított, hiszen akkor futott be zenekarával. Nők millióinak dobogott hevesen a szíve már annyitól, ha a Livin' On A Prayer videoklipje ment a tévében, pedig a sztár akkor már nem volt szingli. Jon Bon Jovi 1980-ban, a középiskolában ismerte meg élete nagy szerelmét, Dorothea Hurley-t.

A sztár történelemórán kiszemeltje dolgozatát akarta lemásolni, így elegyedtek beszélgetésbe legelőször. Akkoriban Dorothea Jovi jó barátjával járt, ám amikor a férfi bevonult a katonaságba, szabad lett a pálya a zenész számára, és járni kezdtek. Egy rövid időre szakítottak, ekkor a sztár egy színésznővel, Diane Lane-nel járt, de 1985-ben szétmentek, utána Jon Bon Jovi rögtön vissza akarta szerezni tinikori szerelmét.

Végül sikerrel járt, újra egy pár lettek, annyira biztosak voltak a szerelmükben, hogy pár évvel később, 1989-ben, összeházasodtak, de ezt csak titokban tehették meg. Ennek meg volt az oka, mert akkoriban a menedzsment nem szerette volna, ha a rocker megházasodna, attól féltek, hogy az esküvőjének híre hallatán túl sok rajongót veszítene.

Nem Jon Bon Jovi volt az egyetlen, aki nagyon fiatalon szeretett bele jövendőbelijébe, képes összeállításunkban további négy sztárt mutatunk neked, akiknek szintén ilyen nagy szerencséje volt az életben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük