Adam Sandler felesége igazi bombázó – Már 16 éve élnek boldog házasságban
Jackie Sandler két kislánnyal is megajándékozta a híres színészt.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler korunk egyik legmegosztóbb komikusa, vannak, akik semmi pénzért nem ülnének be egy moziba miatta, és vannak, akik egyszerűen odavannak kicsit bugyuta vígjátékaiért. A színész legnagyobb rajongója kezdetektől fogva felesége, Jackie Sandler, akivel immár 16 éve élnek a legnagyobb boldogságban.

Rajongóból feleség

Jackie Titone korábban igazi rajongója volt a komikusnak, hiszen nem egyszer áradozott barátainak arról, mennyire odavan Sandler filmjeiért. Az ismert színész és producer végül az 1999-ben megjelent Apafej című film forgatásán ismerkedett meg a gyönyörű hölggyel, aki egy pincérnőt alakított az említett filmben. A rövid együttműködés bőven elég volt arra, hogy a színész belehabarodjon a gyönyörű, modellből lett színésznőbe, 2003 nyarán mondták ki a boldogító igent, azóta pedig született két kislányuk is, Sadie és Sunny.

Nézd meg, milyen különlegesen szép nő Jackie Sandler, aki a mai napig imádja komikus férjét!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük