Lady Gaga 15 évvel ezelőtt nagyon másképp nézett ki: sötét hajjal hódított a hírnév előtt

Lady Gaga nem volt ám mindig szőke díva, fiatalon egészen más volt a stílusa.

lady-gaga-femina-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga 1986-ban született, olasz származású, eredeti neve Stefani Germanotta. Már tiniként elkezdett közönség előtt énekelni, folyamatosan kereste erre a lehetőségeket. Emellett iskolai színdarabokban vállalt szerepeket. 

Az átütő sikert 2008-ban a The Fame című albuma hozta el neki, ezen olyan slágerek szerepeltek, mint a Just Dance és a Poker Face. 2009-ben jött a második albuma, a The Fame Monster a Bad Romance, Telephone és Alejandro című dalokkal. 

Lady Gaga sötét hajjal

Lady Gaga 2006-ban, húszévesen ismerkedett meg a zenei producerrel, Rob Fusarival, akivel akkoriban egy párt is alkottak. A férfi volt az első, aki Lady Gagának szólította, a művésznevet a Queen ismert dala, a Radio Ga Ga ihlette. 2007-ben szakítottak, az énekesnő nem sokkal ezután állt össze a Lady Starlight nevű előadóval, aki segített neki megtalálni a saját öltözködési stílusát. 

Bár a ruhatára ezen a ponton már eléggé elkezdett hasonlítani a mostanira, a sztár még mindig nagyon másképp nézett ki, mint napjainkban. Már csak azért is, mert a tőle megszokott platinaszőke helyett sötétbarna hajjal hódított. A 2007-es Lollapalooza fesztiválon még majdnem fekete tincsekkel állt a színpadon.

lady-gaga-getty-femina-belso1
Fotó: Jason Squires / Getty Images Hungary

Lady Gaga végül azért döntött úgy, hogy extra világosra festi a haját, mert attól félt, az emberek majd nem tudják megkülönböztetni őt a nála csupán három évvel idősebb és kicsit hasonló arcú, alkatú Amy Winehouse-tól. Sajnos Amy 2011-ben váratlanul elhunyt, Lady Gaga azonban nem váltott azóta sem vissza a sötét hajra, a szőke lett a védjegye. 

lady-gaga-getty-femina-belso2
Fotó: Jason Squires / Getty Images Hungary

Néhány évvel később már igazi szupersztárnak számított, énekesnőként Madonnához hasonlították, míg stílusa alapján Cherrel hozták párhuzamba. Hatalmas sikereket aratott mint dalszövegíró, énekesnő és zongorista, az utóbbi években pedig színésznőként is minden babért learat. 

Lady Gaga azonban a hatalmas népszerűség ellenére sem felejtette el, honnan jött, ezért is döntött úgy korábban, hogy elmondja a nyilvánosság előtt, 19 éves korában megerőszakolták, az elkövető ráadásul teherbe ejtette. Az eset után szakember segítségére volt szüksége a trauma feldolgozásához. Történetével arra szeretné biztatni a hozzá hasonló cipőben járó nőket, hogy álljanak ki magukért és a bántalmazójuk ellen.

Shakira fiai, Milan és Sasha már ilyen nagyok

Shakira és Gerard Piqué 2010-ben ismerkedtek meg egymással, a futball-világbajnokság hivatalos dala, a Waka Waka klipforgatásán találkoztak először. Szerelmüket 2011 májusában vállalták fel hivatalosan, azóta egy gyönyörű családot alapítottak, Milan 2013. január 22-én, Sasha 2015. január 29-én jött a világra.

Cover: GETTY IMAGES/Stefania D'Alessandro/WireImage

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük