Lady Gaga rövid, sötétbarna hajjal nagyon másképp fest: egy szerep kedvéért alakult át
Lady Gaga a House Of Gucci egyik szereplője lesz.

lady gaga cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga vérében van a szórakoztatás, a 2000-es évek végén futott be énekesnőként, olyan slágerekkel hódította meg a világot, mint a Just Dance, a Poker Face, a Bad Romance vagy a Born This Way. Bár színészetet is tanult annak idején, mégis a zenélés mellett tette le a voksát, ám 2013-tól kezdve már színésznőként is egyre többször bizonyított.

Szerepelt a Macheta gyilkol, az Amerikai Horror Story és a Csillag születik című alkotásokban, utóbbival a kritikusokat is lenyűgözte. Újabb szerepet kapott, a House Of Gucci egyik legfontosabb karakterét játssza el, emiatt egy időre megvált védjegyévé vált hosszú, szőke tincseitől, és rövid, barna frizurát vágatott magának.

Lady Gaga egy szerep kedvéért váltott barnára

A forgatásról már az első képet is posztolta Instagram-oldalára, Adam Driver színész oldalán látható, míg kollégája a tragikus sorsú Maurizio Guccit játssza, addig Gaga a divatház egykori fejének volt nejét, Patrizia Reggianit alakítja. Ahogy a felvételen is látszik, a díva karaktere teljesen megváltozott ezzel a frizurával, szerintünk ez a hajviselet is remekül áll neki.

Jelenleg Olaszországban forgatják a filmet, amit várhatóan 2021 novemberében már be is mutatnak az Egyesült Államokban. Izgalmas történetnek nézhetünk elébe, ugyanis a legendás divatházat megalkotó Guccio Gucci unokája, Maurizio 1995 márciusában váratlanul meghalt. A cég akkori fejét egy bérgyilkos lőtte le, miközben elhagyta az irodáját. Volt neje, Patrizia Reggiani bízta meg a bűnözőt a gyilkossággal. Az üzletember 47 éves volt a halálakor.

Az egész világot megrázta a durva történet, Patriziát végül 1997 januárban fogták el a rendőrök, 1998-ban vallotta be, hogy ő állt a gyilkosság mögött. Óriási volt az érdeklődés akkoriban a tárgyalások körül, az asszonyt fekete özvegyként emlegették a lapok. 18 év elteltével, 2016-ban engedték szabadlábra.

A filmet Ridley Scott rendezi, a filmes már a 2000-es években eljátszott a gondolattal, hogy egyszer megfilmesíti a történetet, legelőször Angelina Jolie-ra és Leonardo DiCaprióra akarta osztani a két főszerepet, de végül nem vállalták el. Az elmúlt években a női főszerepre több nagy név is szóba került, például Margot Robbie vagy Penelope Cruz, végül Gagára esett a választás.

Adam Driver és az énekesnő mellett olyan más sztárok is benne lesznek a filmben, mint Al Pacino vagy Jared Leto.

Lady Gaga édesanyja gyönyörű nő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Lady Gaga anyukája.

Ezt is szeretjük