Lady Gaga volt beosztottja kitálalt az énekesnőről: így rúgta ki

Lady Gaga nem a legszebb módon vált meg a beosztottjától.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady Gaga korunk egyik legnépszerűbb popsztárja, aki az utóbbi időkben nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is megcsillogtathatta tudását a 2018-ban megjelent Csillag születik című alkotásban. Just Dance című slágerével robbant be a köztudatba még 2008-ban, karrierje elején feltűnő és extravagáns sminkekben és ruhákban járt, voltak köztük polgárpukkasztó darabok is, ilyen volt a hírhedt húsruhája, amit a 2010-es MTV Video Music Awardson viselt. 

Aki azt gondolná, hogy az énekesnő az arculatát csak egyedül tervezte meg, az téved, Gagát eleve az egyik legnagyobb kiadó, az Interscope Records szerződtette le, így egy teljes csapatot kapott, akik azon dolgoztak, hogy minél nagyobb sztárt csináljanak belőle. Gaga beosztottjai közé tartozott Laurieann Gibson koreográfus, aki a kiadó kreatív igazgatója is egyben. A nő a Dance Your Dance: 8 Steps to Unleash Your Passion and Live Your Dream című könyvével kapcsolatban árulta el a Page Sixnek, hogyan ért véget a munkakapcsolata Gagával, nos, az énekesnő intézhette volna szebben is a dolgokat.

Lady Gaga ennyire személytelen módon rúgta ki beosztottját

Az énekesnőnek a védjegyévé váltak a látványosan koreografált videóklipjei és koncertjei, a rajongói közül többen fejből tudják a híres táncmozdulatokat. Már a Just Dance klipjében is Laurieann működött közre, illetve a turnék kidolgozásában is részt vett, hogy minél látványosabb show-műsorokkal lephesse meg a popikon a közönségét. A maximumot a Bad Romance, a Telephone, az Alejandro és a Born This Way videókban hozta ki magából, a 2011-es Judas volt az utolsó, amin dolgozhatott. Utóbbi klipet még ő maga rendezte Gagával együtt. Más énekesnőkkel is közreműködött, például Katy Perryvel és Keri Hilsonnal. Sőt, a divatvilágba belecsöppenve Naomi Campbellnek dolgozott.

Laurieann Gibson és Lady Gaga 2010-ben.
Laurieann Gibson és Lady Gaga 2010-ben.
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Imádta a munkáját, és büszke volt rá, hogy Gagával mennyi mindent elértek, ám a kapcsolatuk 2011-ben megkeseredett.

- Meg vagyok győződve arról, hogy a kapcsolatom Gagával nem miattunk ment tönkre, ez a dolog igazából nem is rólunk szólt. Néhány másik ember, aki szintén az ő beosztottja volt, azt gondolta rólam, hogy nem kéne ennyi előadóval közreműködnöm. Úgy vélték, túl sok figyelmet kapok, pedig bevallom, nem vágytam arra a népszerűségre, amit Gaga elért - fogalmazta.

Sajnos kollégái beleültették a bogarat Lady Gaga fülébe, innen pedig már nem volt visszaút. 

Laurieann Gibson új könyvében írt Lady Gagáról.
Laurieann Gibson új könyvében írt Lady Gagáról.
Fotó: Unique Nicole / Getty Images Hungary

- Miután felfigyeltem ezekre a szóbeszédekre, Gaga kirúgott engem. Egy e-mailben. Nem tudom, hogy tényleg ő írta-e - vallotta be a nő.

Nos, valószínűleg az e-mailt, ha nem is az énekesnő fogalmazta meg teljesen, az biztos, hogy ő mondta ki Laurieann feje fölött az ítéletet, ugyanis a popsztár biztosan nem engedte volna, hogy az egyik legjobb emberétől a háta mögött szabaduljanak meg. Az sem volt szép tőle, hogy ennyire személytelen módon vált meg egy olyan kollégájától, aki éveken keresztül segítette őt.

Sztárok, akikkel nem a legegyszerűbb a közös munka

A stylist, aki egykor hollywoodi sztárokkal dolgozott, a TikTokon teregette ki a szennyest a hírességekről.

Ezt is szeretjük