Kylie Jenner 3 hónappal a szülés után bikiniben pózolt: 18 kilót fogyott

Kylie Jenner 18 kilós fogyása után visszanyerte bomba alakját.

kylie-jenner-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kylie Jenner februárban adott életet második gyermekének, a kisfiút Wolfnak keresztelték el, ám márciusban bejelentette, hogy új nevet kap a picur, mert mégsem illik hozzá az elsőre kiválasztott név. Hivatalosan még nem nevezték át egyelőre.

Csupán három hónap telt el a szülése óta, ám ismét visszanyerte régi formáját, bikiniben mutatta meg formás alakját.

Kylie Jenner fogyása után bikiniben pózolt

A 24 éves valóságshow-sztár és üzletasszony egy napozós képet tett ki az Instagram-oldalára, ami több mint 5,8 millió lájkot kapott. Rengeteg pozitív kommentet kapott követőitől, többen megjegyezték, mennyire fantasztikus formában van. 

profimedia-0689749225
Fotó: Profimedia

A közösségi oldalán bevallotta, hogy második terhessége alatt összesen 27 kilót hízott, írta meg a Page Six, azóta viszont sikerült 18 kilót leadnia. Bevallotta, egészségesen étkezik, sokat sétál, és pilatesgyakorlatokat végez.

Eddig két csemetét hozott a világra, Stormi lánya 2018. február 1-jén jött a világra, a terhességét végig titokban tartotta. Az Instagramjára is olyan képeket posztolt, amelyek még régebben készültek róla, nem tett ki például babapocakos fotókat. Ettől függetlenül 2017 szeptemberében az US Weekly exkluzívan közölte, hogy a sztár valóban babát vár. Második terhességének híre 2021 augusztusában derült ki.

Őszintén bevallotta azt is, sokkal nehezebb volt az első pár hét a kisfia születése után, a lányával könnyebb dolga volt.

profimedia-0685812729
Fotó: Profimedia

Mindkét gyermekének édesapja Travis Scott rapper, akivel 2017 áprilisában szerettek egymásba. Két év után szakítottak, ezután egy se veled, se nélküled időszak vette kezdetét a kapcsolatukban. Jelenleg viszont elválaszthatatlan párosnak tűnnek, Kylie Travisre rendszeresen a legjobb barátjaként és szerelmeként utal.

Tyra Banks fehérneműs képei

Képes összeállításunkban megnézheted Tyra Banks fehérneműs fotóit.

Ezt is szeretjük