Rebel Wilson pink ruhája telitalálat volt: 35 kilós fogyása után ilyen karcsú
Imádjuk Rebel Wilson stílusát.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson fogyásáról már több alkalommal írtunk, a színésznőnek régebben pluszpénzt fizettek azért a filmesek, ha egy szerep kedvéért magára szed pár kilót, ugyanis a 2010-es években ő lett a vicces, duci lány. Számos vígjáték, mint például a Tökéletes hang-trilógia, a Hogyan legyünk szinglik? és a Csaló csajok ünnepelt sztárja lett. Ám a 2020-as évet kikiáltotta az egészség évének, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Összesen 35 kilót dobott le egy év alatt, a súlyát pedig azóta is szépen tartja. 

Rebel Wilson stílusa

A 42 éves színésznő mindig is szerette a színes ruhákat, a nagy átalakulása óta azonban sokkal intenzívebben megéli a nőiességét. Csütörtök este New Yorkban kapták lencsevégre a fotósok, az otthonát egy sikkes, pink színű Valentino kreációban hagyta el. A ruha szépen kiemelte az alakját. A szettjét egy sárga színű Louis Vuitton táskával dobta fel.

Rebel Wilsont hamarosan a képernyőn is újra viszontláthatják a rajongók, ugyanis a Netflixen jelenik meg a legújabb alkotása, a Senior Year, május 13-tól lesz elérhető a film a platformon.

Képes összeállításunkban megnézheted, az utóbbi hónapokban milyen sikkes szettekben kapták lencsevégre Rebel Wilsont.

Ezt is szeretjük