Katalin smaragdzöld ruhában adta át a díjat: így kiemelte karcsú alakját a kreáció
Katalin hercegné smaragdzöld ruhában keltett feltűnést.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné május 4-én a Design Múzeumban tett látogatást, hogy átadja az Erzsébet királynő-díjat egy olyan helyi, fiatal tervezőnek, aki kulcsfontosságú szerepet tölt be a brit divatiparban, munkáival pedig a társadalom gondolkodásmódjára is pozitív és fejlesztő hatással van. Őfelsége ezzel a rangos elismeréssel szeretné elismerni a fiatal tehetségeket.

Katalin hercegné smaragdzöld ruhája

A Brit Divattanács díjátadóján Katalin hercegné képviselte a királyi családot, ami testhezálló szerep volt számára, hiszen mint sok nő, ő is rajong a divatért, emellett milliókat inspirál öltözködésével. Az eseményre a kanadai-brit származású divattervező, Edeline Lee ruháját viselte, az övvel díszített kreációt smaragdzöld árnyalatban szerezte be. Ehhez Nadia Irena ékszertervező által készített arany fülbevalókat, egy zöld magas sarkút és egy hozzá árnyalatban passzoló clutch táskát viselt. Utóbbi kettőt az Emmy London divatházból szerezte be.

A rangos elismerést először 2018-ban adta át a királyi család, akkor maga Erzsébet királynő ismerte el személyesen Richard Quinn divattervezőt a londoni divathéten.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek tegnap Katalin hercegnéről.

Ezt is szeretjük