Katalin hercegné krémszínű ruhában keltett feltűnést: először vállalt közös feladatot a királynő lányával
Katalin hercegné krémszínű ruhája telitalálat volt.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Anna hercegnő első alkalommal képviselték kettesben a brit királyi családot, ugyanis tegnap meglátogatták a Royal College of Obstetricians and Gynaecologists intézményét, ahol a szülészeti osztály orvosaival beszélgettek, illetve még egy sürgősségi császármetszés demonstrációjának is szemtanúi lehettek.

Katalin hercegné krémszínű ruhában mutatkozott Anna hercegnő oldalán

Katalin 2018-ban lett az intézmény fő támogatója, melynek tagjai - köztük orvosi végzettséggel és anélkül dolgozók - a szülészet és a nőgyógyászat területén tevékenykednek. Anna hercegnő pedig már húsz éve a Royal College of Midwives szülésznői szervezetének patronálója. Az orvosok egy új, szülésen belüli magzatfigyelő eszközt mutattak be nekik, amely figyeli a babák biztonságát vajúdás közben, a készülék figyelmezteti az egészségügyi személyzetet a szülés megkezdésére, de azt is jelzi, ha a baba feje beszorulna az anya medencéjébe. Még egy sürgősségi császármetszés demonstrációját is bemutattak nekik.

Az eseményen mindketten nagyon elegánsak voltak, Anna a kék árnyalatra tette le a voksát, Vilmos herceg felesége pedig egy krémszínű ruhában ragyogott. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Katalin hercegnéről és Anna hercegnőről.

Ezt is szeretjük