Heather Locklear lányából szőke szépség lett: a 24 éves Ava le sem tagadhatná édesanyját
Fotókon mutatjuk Heather Locklear gyönyörű lányát, Avát.

heather-locklear-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heather Locklear, a Melrose Place és a T. J. Hooker sztárja a '80-as és '90-es évek egyik legnépszerűbb színésznője volt. Ami a magánéletét illeti, kétszer ment férjhez, Pamela Anderson hírhedt exe, Tommy Lee volt a férje 1986 és 1993 között. Miután szakítottak, Jon Bon Jovi háttérénekesébe és zenésztársába szeretett bele, Richie Samborába. 1994-ben keltek egybe, bár 2007-ben elváltak, egy szem lányuk egy életre összeköti őket.

Heather Locklear lánya, Ava

Heather Locklear 1997. október 3-án hozta világra gyermeküket, a kislány a szépen csengő Ava nevet kapta. A lány egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, ugyanolyan szőke haja és kék szemei vannak. Ráadásul Locklearhez hasonlóan ő is a színészet felé kacsintgatott, még kamasz volt, amikor kapott egy apró szerepet a 2012-ben megjelent 40 és annyi című vígjátékban, ő játszotta Wendyt. Azóta csak kisebb szerepeket kapott, 2020-ban A Dark Foe című horrorban tűnt fel. Persze a tanulást is fontosnak tartotta, miután 2015-ben leérettségizett, a Loyola Marymount Egyetem hallgatója lett, 2020-ban diplomázott le.

Rendszeresen posztol Instagram-oldalára, több mint 158 ezren kíváncsiak a posztjaira. Influenszerkedik is, több céggel dolgozott már együtt. Modellként is dolgozott, 2017-ben a Tally Weijl arca lett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Heather Locklear lányából.

Ezt is szeretjük