Heather Locklear lányából szőke szépség lett: a 24 éves Ava le sem tagadhatná édesanyját

Fotókon mutatjuk Heather Locklear gyönyörű lányát, Avát.

heather-locklear-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heather Locklear, a Melrose Place és a T. J. Hooker sztárja a '80-as és '90-es évek egyik legnépszerűbb színésznője volt. Ami a magánéletét illeti, kétszer ment férjhez, Pamela Anderson hírhedt exe, Tommy Lee volt a férje 1986 és 1993 között. Miután szakítottak, Jon Bon Jovi háttérénekesébe és zenésztársába szeretett bele, Richie Samborába. 1994-ben keltek egybe, bár 2007-ben elváltak, egy szem lányuk egy életre összeköti őket.

Heather Locklear lánya, Ava

Heather Locklear 1997. október 3-án hozta világra gyermeküket, a kislány a szépen csengő Ava nevet kapta. A lány egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, ugyanolyan szőke haja és kék szemei vannak. Ráadásul Locklearhez hasonlóan ő is a színészet felé kacsintgatott, még kamasz volt, amikor kapott egy apró szerepet a 2012-ben megjelent 40 és annyi című vígjátékban, ő játszotta Wendyt. Azóta csak kisebb szerepeket kapott, 2020-ban A Dark Foe című horrorban tűnt fel. Persze a tanulást is fontosnak tartotta, miután 2015-ben leérettségizett, a Loyola Marymount Egyetem hallgatója lett, 2020-ban diplomázott le.

Rendszeresen posztol Instagram-oldalára, több mint 158 ezren kíváncsiak a posztjaira. Influenszerkedik is, több céggel dolgozott már együtt. Modellként is dolgozott, 2017-ben a Tally Weijl arca lett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Heather Locklear lányából.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük