Így néz ki Pamela Anderson és Tommy Lee idősebbik fia: a 25 éves Brandonból jóképű férfi lett
Pamela Anderson idősebbik fia, Brandon a modellkedésbe, a színészetbe és a divattervezésbe is belekóstolt.

brandon-thomas-lee-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson és Tommy Lee viharos házasságából két gyermek született, Brandon Thomas Lee 1996. június 5-én, Dylan Jagger Lee 1997. december 29-én látta meg a napvilágot.

Manapság mindketten a felnőttek életét élik, az idősebbik testvér például 2021 év végén dobta piacra ruházati márkáját, de a modellkedésbe és a színészkedésbe is már belekóstolt.

Pamela Anderson fia, Brandon

Az elmúlt években Brandon több alkalommal támogatta édesanyját a nyilvános eseményeken, az alábbi felvétel is egy gálán készült róluk. Az egykor cuki sztárcsemetéből sármos férfi lett.

GettyImages-1144847031
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Még tinédzser volt, amikor édesanyját kísérte el egy találkozójára, ahol a Next Mаnаgement egyik ügynöke megkérdezte tőle, nem modellkedik-e.

- Sosem gondoltam magamról, hogy modellmegjelenésem van. Mindig azt gondoltam, hogy filmekben szeretnék szerepelni, a modelleknek pedig nagyon magasnak és jóképűnek kell lenniük - nyilatkozta a Grazia magazinnak.

A Dolce & Gabbana egyik modellje volt, több alkalommal vonult a világmárka kifutóján. Később a színészkedés egyre nagyobb szerepet kapott az életében. 2017-ben az Inherent Greed című rövidfilmben debütált, majd olyan alkotásokban tűnt fel, mint a 2018-as Sierra Burgess egy lúzer vagy a 2021-es Kozmikus bűn. Utóbbiban Bruce Willis oldalán játszott.

GettyImages-1357240002
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A Zero Road lesz a következő alkotás, amelyben feltűnik, de egyelőre megjelenési dátumot még nem közöltek. 2019 és 2021 között a The Hills: New Beginnings című reality show sztárja volt, így a rajongók bepillantást nyerhettek az életébe. Az Interview magazinnak elárulta, miért vállalta el, hogy benne legyen a valóságshow-ban.

- Elég őrült életem volt, és ennek nagy részét azzal töltöttem, hogy elbújtam a reflektorfény elől, és megpróbáltam normális gyerek lenni. Régebben nehezteltem erre az egészre, azonban elérkeztem egy olyan ponthoz az életemben, amikor meg akartam mutatni az embereknek, milyen is vagyok valójában. Sok tévhit kering a neveltetésünk módjáról, például, hogy el vagyunk kényeztetve, vagy mindent megadtak nekünk. De a barátaink ezt alátámaszthatják, Dylan és én egy dollárt sem vettünk ki a szüleink zsebéből középiskolás korunk óta. A s***ünket is kidolgoztuk azért, hogy házat és autót vegyünk, fizessünk a hangszerekért és színészleckékért. Jobb érzés, ha egyedül állunk meg a lábunkon.

brandon-thomas-lee
Fotó: Instagram/Brandon Thomas Lee

A divattervezésbe is belevágta a fejszéjét, 2021 novemberében dobta piacra Swingers Club nevű márkájának kollekcióját.

Pamela Anderson a plasztikai műtétjei előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Pamela Anderson abban az időben, amikor még nem vált a plasztika rabjává.

Ezt is szeretjük