Emlékszel Rajra az Agymenőkből? Ennyire más szakállal a színész

Kunal Nayyar elképesztő változáson ment keresztül az elmúlt évek során, szakállasan teljesen máshogyan fest.

kunal-nayyar-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 12 évadot megélt Agymenők című sorozatban sokak egyik kedvenc karaktere Raj Koothrappali volt, akit Kunal Nayyar formált meg. Hazánkban a Cool TV, majd az RTL sugározta először a szériát, később a Comedy Centralon láthatták a legújabb epizódokat, amelyeket a mai napig ismételnek a rajongók legnagyobb örömére.

A színész egy olyan tudós karakterét játszotta, aki társaságban mindig nagyon zavarba jött a nőktől. Szerethető és humoros karaktere sokakat elbűvölt, így gyorsan a nézők nagy kedvencévé vált. Napjainkban sokan talán rá sem ismernének a színészre, szakállat növesztett.

Kunal Nayyar szakállal

Nayyart jól fésült hajával és borotvált arcával ismerte meg az emberek többsége, a valóságban azonban teljesen máshogyan fest. Az Agymenők sorozat forgatásai alatt maximum borostával láthattuk, azonban a szereplése után hatalmas átalakuláson esett át külsőleg.

2019-től kezdődően szakállal láthatjuk, amely hatására olyan, mintha egy teljesen másik ember nézne vissza ránk. Aki csak a szituációs komédiában látta őt, kevés az esélye, hogy felismerné az utcán. 

A Think Like A Dog című családi filmben is már borostával szerepelt Josh Duhamel és Megan Fox oldalán. Az Agymenők sorozat véget érése után, 2019-ben a színész a People magazinnak árulta el, hogy nagyon szomorúan élte meg a lezárást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Szerintem egyetlen nyelven sem létezik olyan szó, amely leírná azt, amit érzek. Érzem ezt az egészet. Szomorú vagyok. Ugyanakkor felvidultnak is érzem magam, és egyfajta fáradtságot is tapasztalok. Szerettem ezt a sorozatot.

Ami a szakmai karrierjét illeti, 2022-ben a Gyanú című sorozatban láthatták a nézők egészen nyolc epizód erejéig, illetve szintén ebben az évben a The Storied Life of A.J. Fikry sorozatban is feltűnt.

A magánélete is sínen van, 2011-ben vette el feleségét, Neha Kapur szépségkirálynőt, akivel már 12 éve harmonikus házasságban élnek együtt. 

Mayim Bialik fehérneműs fotója

Mayim Bialik az Agymenők című sorozat Amy Farrah Fowlerjeként lopta be magát milliók szívébe, a roppant intelligens és kicsit különc neurobiológus bőrébe bújva a sorozat készítői általában mindig visszafogottan öltöztették fel, emellett csak annyi sminket kapott, hogy a kamerák előtt ne legyen fénylő az arcbőre. A való életben azonban több alkalommal megmutatta nőiesebb oldalát.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük