Kobe Bryant különleges Valentin-napi ajándéka - Özvegye a megemlékezésen mesélt róla
Vanessa Bryant egy megható történetet idézett fel Kobe Bryant megemlékezésén.

kobe bryant özvegye cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn több tízezer ember tette tiszteletét Kobe Bryant megemlékezésén, amit a Los Angeles-i Staples Centerben rendeztek meg.

A január 26-ai helikopter-baleset többi nyolc áldozatáról, így Kobe kislányáról, Giannáról is megemlékeztek. Az eseményen világsztárok adtak elő, és szólaltak fel a színpadon, azonban a legmeghatóbb beszédet Kobe Bryant özvegye, Vanessa Bryant mesélte el.

Vanessa Bryant megható beszédet mondott

Vanessa 17 éves kora óta egy párt alkotott a kosárlabdázóval, 2001 áprilisában házasodtak össze. A közel két évtizedig tartó házasságuk példaértékű volt, a sok év alatt sok szép közös élményük volt, ezek közül az egyiket a 37 éves özvegy a nagyérdeművel is megosztotta. 

Az egyik Valentin-napra Kobe Bryant a Szerelmünk lapjai című filmben is látható kék színű ruhával lepte meg, a sportolónak sikerült beszereznie az eredeti darabot, amit Rachel McAdams viselt a forgatásokon.

- Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért pont a kék ruhát választotta, azt válaszolta, azért, mert Allie ugyanezt a darabot viselte abban a jelenetben, amikor visszatért Noah-hoz. Abban reménykedtünk, hogy ugyanúgy öregszünk meg együtt, mint a szereplők a filmben. Csodálatos szerelmi történet volt a miénk - emlékezett vissza.

Elmondta, hogy Kobeval két tökéletesen tökéletlen párost alkottak, akiknek sikerült egy gyönyörű családot alapítaniuk. Giannáról elmondta, ő volt a legjobb barátnője, és nagyon szép lélekkel rendelkezett.

A megemlékezés után a The Hollywood Reporter megkérdezte a Szerelmünk lapjai ominózus ruhájának tervezőjét, Karyn Wagnert, tudta-e, hogy Bryant vette meg a kreációt? Mint kiderült, fogalma sem volt róla, ő is a megemlékezésen szembesült ennek tényével.

- Miután ezt megtudtam, bőgni kezdtem. Még mindig törölgetnem kell a könnyeimet az arcomról. Gyönyörű beszéd volt. Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen kis mértékben hozzájárultam ennek a csodálatos embernek a történetéhez - mondta a lapnak.

Tőlük kellett búcsúznunk 2019-ben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, mely világsztároktól kellett örök búcsút vennünk tavaly.

Ezt is szeretjük