Napokig titkolták a Dallas sztárjának halálát - Tőlük kellett búcsúznunk 2019-ben

Megmutatjuk, 2019-ben mely hírességek hunytak el.

ken-kercheval-cover

Megszületünk, élünk és meghalunk. Mióta az emberiség létezik, ez a világ rendje, bár egy szeretett személy távozása örök űrt hagy a szeretteiben, ám a halál és az elmúlás is a létezés velejárója, és ezt bármennyire nehéz, de el kell fogadni. 

Sztárok, akik 2019-ben hunytak el

Sokan nemcsak a legközelebbi hozzátartozóikat, hanem az elhunyt világsztárokat is meggyászolják, de ez valahol ott természetes, hiszen a színészek, énekesek, sportolók és nagy alkotók munkásságáért világszerte rajonganak az emberek, és az évek alatt már-már családtagokká válnak.

Sajnos 2019-ben is számos olyan híresség távozott, akiket rengetegen örökre a szívükbe zártak. Egyesek súlyos betegség következtében, mások váratlan módon hunytak el. Képes összeállításunkban megnézheted, mely világsztároktól kellett örökre búcsúznunk.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük