Kobe Bryant legidősebb lánya gyönyörű: a 18 éves Nataliát a modellszakma is felfedezte
Kobe Bryant lányát az egyik legnagyobb modellügynökség szerződtette le.

kobe-bryant-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kobe Bryant és 13 éves kislánya, Gianna tragikus halála óta több mint egy év telt el. Az egész világ gyászolta őket, amikor lezuhantak a helikopterrel. Családjuk számára volt a legnehezebb ezt a veszteséget feldolgozni, az NBA-legenda felesége, Vanessa három gyermekkel maradt egyedül, Natalia, Bianka és Capri tartotta az özvegyben a lelket. A lányok közül Natalia januárban lett 18 éves, Bianka idén már öt-, a legkisebb kétéves lesz.

Natalia Bryant modell lett

A legidősebb Bryant lány óriási hírt osztott meg közösségi oldalán február 9-én, mint kiderült, az egyik legnagyobb modellügynökség, az IMG Models szerződtette le.

- Már kicsi korom óta érdekelt a divat. Mindig is szerettem ezt az ipart, és mióta az eszemet tudom, modell akartam lenni. Persze még sokat kell tanulnom, de úgy érzem, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy fejlődjek, és kifejezzem a kreativitásom - fogalmazta, majd hozzátette, nagyon izgatott a jövőjét illetően, és óriási megtiszteltetésnek gondolja, hogy az IMG szerződtette le.

Biztosan sokat hallunk még felőle, hiszen Natalia nagyon bájos lány, édesanyja, Vanessa szépségét örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Kobe Bryant legidősebb lánya.

Ezt is szeretjük