Kobe Bryant legidősebb lánya gyönyörű: a 18 éves Nataliát a modellszakma is felfedezte

Kobe Bryant lányát az egyik legnagyobb modellügynökség szerződtette le.

kobe-bryant-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kobe Bryant és 13 éves kislánya, Gianna tragikus halála óta több mint egy év telt el. Az egész világ gyászolta őket, amikor lezuhantak a helikopterrel. Családjuk számára volt a legnehezebb ezt a veszteséget feldolgozni, az NBA-legenda felesége, Vanessa három gyermekkel maradt egyedül, Natalia, Bianka és Capri tartotta az özvegyben a lelket. A lányok közül Natalia januárban lett 18 éves, Bianka idén már öt-, a legkisebb kétéves lesz.

Natalia Bryant modell lett

A legidősebb Bryant lány óriási hírt osztott meg közösségi oldalán február 9-én, mint kiderült, az egyik legnagyobb modellügynökség, az IMG Models szerződtette le.

- Már kicsi korom óta érdekelt a divat. Mindig is szerettem ezt az ipart, és mióta az eszemet tudom, modell akartam lenni. Persze még sokat kell tanulnom, de úgy érzem, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy fejlődjek, és kifejezzem a kreativitásom - fogalmazta, majd hozzátette, nagyon izgatott a jövőjét illetően, és óriási megtiszteltetésnek gondolja, hogy az IMG szerződtette le.

Biztosan sokat hallunk még felőle, hiszen Natalia nagyon bájos lány, édesanyja, Vanessa szépségét örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Kobe Bryant legidősebb lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük