Emlékszel Kirstie Alley-re? Nem fogod elhinni, hogy néz ki most

Kirstie Alley januárban ünnepelte 68. születésnapját.

kirstie-alley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley a '80-as és '90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt. Olyan sikerfilmekben láthattuk őt, mint a Nicsak ki beszél!, a Kitúr-lak vagy a Star Trek második része. A színésznőre sokan emlékezhetnek a Kettőn áll a vásár című filmből is, amelyben az Olsen ikrekkel szerepelt együtt. Rengetegen rajongtak érte, ráadásul szakmailag is elismerték színészi munkásságát, a Cheers című sorozatban nyújtott alakításáért Emmy- és Golden Globe-díjat is kapott.

Kirstie Alley már 68 éves

A színésznő 2019 januárjában már a 68. születésnapját ünnepelte, az évek alatt nagyon sokat változott, ráadásul már hosszú idők óta keményen küzdött a kilókkal, a jojó-effektus sajnos őt sem kerülte el. Hol vékonyabb, hol pedig ducibb volt. Több realitysorozat is készült róla, amelyek a kilókkal való küzdelmét mutatta be, ilyen volt a 2010-ben megjelent Nicsak, ki hízott meg? Ebben a 12 részes alkotásban nemcsak főszereplő volt, hanem ő volt a producer is.

kirstie alley karwai tang getty
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Napjainkban már nem színészkedik, utoljára 2016-ban szerepelt a Scream Queens: Gyilkos történet című műsorban. Persze, ez nem azt jelenti, hogy eltűnt volna, 2018 őszén szerepelt az angol Celebrity Big Brother valóságshowban. A műsor során bevallotta, hogy a mai napig szerelmes John Travoltába, akivel több filmben is szerelmespárt alakítottak. Majdnem megszökött vele, hogy összeházasodjanak, ám végül a férjét választotta, akitől évekkel később viszont elvált. Házasságukból két gyermek született, egy fiú, William és egy lány, Lillie. A színésznő 2016 óta már a nagymama szerepét is gyakorolhatja, ugyanis fiának született egy gyermeke.

Állandó partnere is sokat változott

John Travolta többször is alakította a színésznő szerelmét. Nézd meg, ő hogy néz ki ma - alig fogsz ráismerni!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük