Így néz ki ma az Indiana Jones gyerekszereplője - 35 év alatt ennyit változott
Emlékszel a kis maharadzsát alakító színészre?

raj-singh-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elveszett frigyláda fosztogatói című kalandfilm után George Lucas és Steven Spielberg alkotópárosa sötétebb hangulatot célzott meg.

A Harrison Ford főszereplésével készült Indiana Jones-filmek második része, az Indiana Jones és a végzet temploma 1984-ben került a mozikba. Megmutatjuk a kis maharadzsát alakító, a filmben talpig ékszerbe öltözött, egykori gyerekszínészt.

Így néz ki ma Raj Singh, a kis maharadzsa

Raj Singh filmes pályafutása végül nem bizonyult hosszúnak. Az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma előtt statisztált még egy Kranti című indiai kalandfilmben, utolsó filmes munkája pedig A tűz útja című indiai akciófilm volt 1990-ben.

Raj Singh 1984-ben és napjainkban.
Raj Singh 1984-ben és napjainkban.

Bár arcvonásairól is felismerhető a negyvenes éveiben járó, egykori gyerekszínész, ha jobban megfigyeled, az állán lévő, apró sebhely egyfajta különös ismertetőjelnek számít. Raj jelenleg Chicagóban lakik, és a United Airlines légiforgalmi koordinátora.

Raj Singh az Indiana Jones és a végzet templomában - mely elnyerte a legjobb vizuális effektekért járó Oscar-díjat - a kis maharadzsát játszotta, aki egy gyilkos szekta befolyása alatt állt. A szekta egy indiai kis faluból nem csupán a varázserejű követ lopta el, de gyerekeket is magukkal hurcoltak, akiket a végzet temploma alatti labirintusban dolgoztattak.

Ezt is szeretjük