Így néz ki ma a Kinder csokin szereplő kisfiú - Már 55 éves

Az egykori gyerekmodell már 55 éves.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Günter Euringer mindössze tízéves volt, amikor az olasz tulajdonú Kinder cég szerződtette őt egyik legkeresettebb termékének reklámjához.

Így néz ki ma a Kinder csoki arca

A fiú 1973-tól egészen 2005-ig, azaz 32 évig volt a csokoládémárka reklámarca, ez idő alatt pedig sokat változtattak a külsején az aktuális trendekhez igazodva. Euringer haját többször rövidítették, és új füleket is kapott, mert az eredeti fotón ezek nem látszódtak - derül ki a 2005-ben megjelent Das Kind der Schokolade című könyvből, melyben a férfi lerántotta a leplet kilétéről.

Günter Euringer azóta felnőtt, már az 55. születésnapját ünnepelhette. Megnősült, és két gyermeket nevel feleségével. Bár a Kinder annak idején 300 márkát fizetett egyetlen fotójáért, a férfi nem maradt a modellpályán, helyette operatőrként dolgozik. Kék szemeit és széles mosolyát elnézve, még most is felismerjük benne a csokoládén pózoló kissrácot, bár tény, sokat változott az elmúlt évtizedekben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük