Felismerhetetlen a Harry Potter főszereplője - 20 évvel öregebbnek tűnik a friss fotóján
A Draco Malfoy-t alakító Tom Felton nagyon megváltozott.

tom-felton-daniel-radcliffe-kozos-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry Potterben a Draco Malfoy-t alakító Tom Felton és a címszereplő, Harry Potter, azaz Daniel Radcliffe egymás nemezisei voltak, a valóságban azonban nagyon jó barátok.

Draco és Harry közös fotón pózoltak

Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ma közös fotót posztoltak, melyen boldogan ölelik át egymást. Tom Felton New Yorkban megnézte Daniel legújabb darabját, a The Lifespan of a Factet a Broadway-n. "Menjetek, nézzétek meg. Daniel fantasztikus, mint mindig"- írta a kép alá. Mindenki kedvenc Pottere ugyanis a mozifilmek mellett színházban is fellép: legutóbb a How to Succeed in Business Without Really Trying című darab főszereplője volt.

A 29 éves Daniel Radcliffe nem sokat változott a forgatás óta, Tom Felton viszont a friss fotóján nem néz ki túl jól: csupán 31 éves, de legalább húsz évvel idősebbnek tűnik ezen a képen. A homloka ráncos, a haja pedig megritkult, és elég igénytelen hatást kelt.

A rajongók ennek ellenére nagyon örültek a közös fotónak, ugyanis, bár a filmvásznon ellenségek voltak, Draco így is népszerű karakter volt a Harry Potter-rajongók körében. Sőt, sokan annyira szerették a szenvedélyes összecsapásaikat, hogy még annak is szurkoltak, hogy összejöjjenek. Számos fanfiction íródott arról, hogy Draco valójában azért ilyen dühös Harry-re, mert titokban szerelmes belé. Ilyen kommentek születtek a fotó alatt:

"Harry és Draco végre boldogan egymás mellett! Az életem értelmet nyert", "Jaj, egy csepp a gyerekkoromból. Hogy imádtam a Harry Potter-filmeket!", "Olyan jó látni, hogy békét kötött a Griffendél és a Mardekár" - írják a lelkes rajongók.

Ezt is szeretjük