Kim Kardashian és Kanye West válnak 6 év után: emiatt ment tönkre a kapcsolatuk
Kim Kardashian és Kanye West 2014 májusában házasodtak össze, most válásra készülnek.

kim-kanye-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kanye West és Kim Kardashian kapcsolata már egy ideje nem volt túl idilli, még tavaly júliusban derült ki, hogy egy éve külön élnek, míg West Wyomingban, addig Kim és a gyerekek, a hétéves North, az ötéves Saint, a hamarosan háromesztendős Chicago és az egyéves Psalm a Los Angeleshez közeli Calabasasban laknak, a valóságshow-sztár öthetente látogatja meg a férjét a gyerekekkel.

Már a nyáron a válásukról beszéltek többen, de a sztárpár próbált javítani a kapcsolatukon, úgy tűnik, ez nem sikerült nekik. Több amerikai bulvárlap, a Page Six és a People magazin is közeli forrásokra hivatkozva közölte, hogy itt a vége.

Kim Kardashian elválik Kanye Westtől

A Page Six közölte, a negyvenéves díva már fel is bérelte Laura Wasser sztárügyvédet, aki az előző válása idején is a segítségére volt, az asszonynak olyan híres ügyfelei voltak az elmúlt években, mint Angelina Jolie vagy Hilary Duff. Az elmúlt időszakban Kardashian már a jegygyűrűjét sem viselte, az ünnepeket külön töltötték. Kanye Wyomingban, a birtokán karácsonyozott, míg Kim a családjával ünnepelt Los Angelesben.

GettyImages-597560932
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

A forrás megjegyezte, hogy Kim rengeteget próbált segíteni a bipoláris zavarral küzdő férjén, aki a nyáron a Twitterére több botrányos posztot is kitett, például elárulta, hogy Kim elsőszülött gyereküket, Northot majdnem elvetette, illetve az anyósát, Kris Jennert is megfenyegette, mert szerinte az asszony be akarja zárni őt valahova. A rajongók azt feltételezték, hogy valószínűleg ideg-összeroppanása volt ekkor a rappernek.

- Azért történik meg ez a válás, mert Kim rengeteget változott az utóbbi időszakban. Tényleg komolyan gondolja, hogy leteszi a szakvizsgáját, és ügyvédnek áll, a börtönreformkampányát is teljesen komolyan veszi. Eközben Kanye arról beszél, hogy részt vesz a következő elnökségi választáson, és más egyéb sületlenségeket hord össze, Kimnek meg ebből már egyszerűen elege lett - magyarázta a forrás annak okát, miért is ment tönkre a kapcsolatuk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy másik bennfentes arról számolt be, hogy Kanye West elítéli azt, ahogy a Kardashian család él, már eleve köztudott volt róla, mennyire elítéli a Keeping up with the Kardashians című reality műsort, amelyben már nem is kívánt szerepet vállalni, mert úgy vélte, hogy a családjának mellette a helye, nem pedig az E! csatorna tévéképernyőjén.

Teljesen elege lett a Kardashian családból, már nem akar velük semmit sem csinálni!

GettyImages-1204226642
Fotó: Pierre Suu / Getty Images Hungary

Nem ez az első alkalom, hogy a különválásukról beszélnek, de most tényleg komolyan gondolják. A People magazin megtudta, hogy miután Kim közölte Kanyéval a szándékait, a rapper kicsit elszomorodott, bár pontosan tudta, hogy a feleségének elege lett belőle.

- Azt vágta a fejéhez, hogy szeretne egy kis teret magának, hogy átgondolja a jövőjét. Kanye egyébként rendben van, szomorú azért, de jól van. Tudja, hogy bekövetkezik az elkerülhetetlen, és erre már nem is kell olyan sokat várni.

A sztárpár még 2012-ben vált egy párrá, két évvel később, 2014 májusában kötötték össze az életüket Franciaországban.

Kim Kardashian és testvérei smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a Kardashian család női tagjai smink nélkül.

Ezt is szeretjük