Kim Kardashian smink nélkül pózolt: ekkora a különbség, ha nem visel festéket

Megmutatjuk, hogyan festenek a Kardashian és a Jenner lányok smink nélkül.

Kim Kardashian smink nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian igazi stílusikonnak számít, nemcsak öltözködésével, hanem extrémebb sminkjeivel is nagy hatást gyakorolt másokra. Ahogy a családjáról szóló valóságshow, a Keeping up with the Kardashians egyre népszerűbb lett világszerte, az emberek annál jobban kíváncsiak lettek a szépségápolási rutinjaira. 

Így festenek a Kardashian lányok smink nélkül

Kim Kardashiant sokan hívják a kontúrozás királynőjének, ami egy sminkes trükk arra, hogy az arcunk vonásain alakítsunk, az orrunkat például optikailag keskenyebbé varázsolhatjuk, míg az előnyös részeket kiemelhetjük vele. Még saját kozmetikai termékeket forgalmazó márkája is van, a KKW Beauty. Mindig gondosan ügyel rá, hogy tökéletes legyen a megjelenése, de Instagramján olykor megmutatja, hogyan fest, ha egy gramm festék sem fedi a bőrét. Nemcsak ő, hanem húgai is felvállalták már természetes valójukat.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest smink nélkül Kim Kardashian és a többi lánytestvére.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük