Kim Kardashian smink nélkül pózolt: ekkora a különbség, ha nem visel festéket

Megmutatjuk, hogyan festenek a Kardashian és a Jenner lányok smink nélkül.

kim-kardashian-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian igazi stílusikonnak számít, nemcsak öltözködésével, hanem extrémebb sminkjeivel is nagy hatást gyakorolt másokra. Ahogy a családjáról szóló valóságshow, a Keeping up with the Kardashians egyre népszerűbb lett világszerte, az emberek annál jobban kíváncsiak lettek a szépségápolási rutinjaira. 

Így festenek a Kardashian lányok smink nélkül

Kim Kardashiant sokan hívják a kontúrozás királynőjének, ami egy sminkes trükk arra, hogy az arcunk vonásain alakítsunk, az orrunkat például optikailag keskenyebbé varázsolhatjuk, míg az előnyös részeket kiemelhetjük vele. Még saját kozmetikai termékeket forgalmazó márkája is van, a KKW Beauty. Mindig gondosan ügyel rá, hogy tökéletes legyen a megjelenése, de Instagramján olykor megmutatja, hogyan fest, ha egy gramm festék sem fedi a bőrét. Nemcsak ő, hanem húgai is felvállalták már természetes valójukat.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest smink nélkül Kim Kardashian és a többi lánytestvére.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük