Michael Jackson lánya smink nélküli fotót posztolt: így fest Paris, ha nincs rajta festék
Paris Jackson megmutatta természetes oldalát.

paris jackson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson lánya, Paris Jackson extravagáns stílussal rendelkezik. Imádja a különleges tervezésű ruhákat, de nemcsak öltözködésben jelenik meg különcsége, hanem a sminkek terén is.

Mint ahogy sok fiatal lány, ő is rajong a sminktermékekért, ám vannak olyan alkalmak, amikor a festetlen arcra teszi le a voksát.

Paris Jackson így fest smink nélkül

Instagram-oldalára rendszeresen posztol, legutóbb megmutatta, hogyan fest smink nélkül. A képhez odaírta, lehet, hogy törli később, de több rajongója kérte, ne tegye ezt, mert szerintük aranyosan fest a fotón.

paris jackson smink nélkül
Fotó: Instagram/Paris Jackson

A 22 éves szépség, amikor otthon van, általában a bohókás, hippi stílus jellemzi, ám a vörös szőnyegen igazi dívaként tündököl. Az alábbi felvétel a 2018-as Oscar-gála Vanity Fair afterpartiján készült róla.

paris jackson
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

Évek óta Jo Baker sminkmester gondoskodik a külsejéről, ha a vörös szőnyegre lép. 2018-ban a Vogue-nak így nyilatkozott Paris stílusáról.

- Rettenetesen spirituális ember, nagyon csendes és öreg lélek. Ezért ha a vörös szőnyegen van jelenése, igyekszem valami nagyon extravagáns és váratlan külsőt varázsolni neki - magyarázta, majd hozzátette, a sztárcsemete is rajong a különleges és nem hétköznapi megjelenésekért.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek smink nélkül a legnépszerűbb énekesnők.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük