Michael Jackson lánya smink nélküli fotót posztolt: így fest Paris, ha nincs rajta festék

Paris Jackson megmutatta természetes oldalát.

paris jackson cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Jackson lánya, Paris Jackson extravagáns stílussal rendelkezik. Imádja a különleges tervezésű ruhákat, de nemcsak öltözködésben jelenik meg különcsége, hanem a sminkek terén is.

Mint ahogy sok fiatal lány, ő is rajong a sminktermékekért, ám vannak olyan alkalmak, amikor a festetlen arcra teszi le a voksát.

Paris Jackson így fest smink nélkül

Instagram-oldalára rendszeresen posztol, legutóbb megmutatta, hogyan fest smink nélkül. A képhez odaírta, lehet, hogy törli később, de több rajongója kérte, ne tegye ezt, mert szerintük aranyosan fest a fotón.

paris jackson smink nélkül
Fotó: Instagram/Paris Jackson

A 22 éves szépség, amikor otthon van, általában a bohókás, hippi stílus jellemzi, ám a vörös szőnyegen igazi dívaként tündököl. Az alábbi felvétel a 2018-as Oscar-gála Vanity Fair afterpartiján készült róla.

paris jackson
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

Évek óta Jo Baker sminkmester gondoskodik a külsejéről, ha a vörös szőnyegre lép. 2018-ban a Vogue-nak így nyilatkozott Paris stílusáról.

- Rettenetesen spirituális ember, nagyon csendes és öreg lélek. Ezért ha a vörös szőnyegen van jelenése, igyekszem valami nagyon extravagáns és váratlan külsőt varázsolni neki - magyarázta, majd hozzátette, a sztárcsemete is rajong a különleges és nem hétköznapi megjelenésekért.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek smink nélkül a legnépszerűbb énekesnők.

Lady Gaga smink nélküli fotója - Így néz ki, ha nem visel több réteg festéket

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük